my sexy love

Vad ska du göra sedan efter studenten?  Vad har du för drömmar och framtidsplaner?

Efter studenten så har jag funderat på att gå en speciell styling och makeup artist school. Tycker väldigt mycket om att sjunga också, men jag måste jobba lite på min scenskräck! Haha. Jag vill ha ett arbete där jag kan använda mig utav min kreativitet.

Sen vill jag såklart resa, jag vill se vackra platser och uppleva saker!


Får du mycket pengar av din mamma och så eller tjänar du eget?

Jag får pengar av mamma, och hon är väldigt generös om man säger så. Men sen jobbar jag själv. Mitt första jobb fick jag när jag var 7 år gammal och dubbade tecknad serie. Det gjorde jag i flera år och jag åker fortfarande och gör röstprov ibland och får erbjudanden, vilket är jätteroligt och det har jag tjänat otroligt bra på! jag extra jobbar även på en glassbar i Vasastan. Så för att svara på din fråga: Ja, jag får mycket pengar av min mamma men jag tjänar egna pengar också.

  

Hur är Anna som mamma?

Det jag tycker är det bästa med mamma är att hon alltid varit väldigt öppen mot mig, hon har alltid sagt att det finns inget jag inte kan tala om för henne eller fråga henne om. Hon förklarar och hjälper till. Och det finns inget som är pinsamt med mamma! Hon har alltid sagt att hon vill hellre att jag pratar med henne om det är något så hon kan hjälpa mig istället för att vara orolig och tänka att "mamma får inte få reda på det här för hon kommer bli så arg". Hon kan säga "men Felicia hur tänkte du när du sa/gjorde så?" men hon tar allt på ett lugnt sätt. Men annars är hon omtänksam, snäll, otroligt rolig! Hon är bäst!


Ni verkar ha så bra relation till varandra, bråkar ni aldrig?

Det är klart att vi som precis som alla andra blir arga på varandra och bråkar ibland! Vi är ju människor. Mamma kan aldrig vara arg längre än 10 minuter dock. Har vi bråkat eller höjt rösten lite åt varandra dröjer det inte länge innan hennes samvete hinner ikapp henne så kramas vi, ber om ursäkt och så är vi sams igen!


New York eller California?

California!


Hur gör du för att få ditt hår så otroligt fint & glansigt? Några tips du vill dela med dig av vad det är för produkter du använder eller så?

En sak som jag använder regelbundet, varje dag är Redken, extreme anti-snap leave in treatment. Det är proteiner för håret, som stärker, gör det glansigare osv. Annars är ju ett klassikt tips är att göra inpackningar! En inpackning som jag verkligen kan rekommendera är en från Bed Head och den heter "treat me right" det är en pepparmint hårmask som fräschar upp och är riktigt bra! Sen brukar jag göra speciell glans inpackning hos frisören men satsa på en bra glans spray! Det finns också från Bed head och den heter "headrush" och en som heter "brunette godess shine spray" båda är jättebra och ger jättefint lyster och glans.


Jet pack? Vad är det överhuvud taget? hehe borde man veta det?

Jetsettarna är en speciell grupp. Det är svårt att säga vad som krävs för att uppnå jetset-status, men man kan t.ex. vara av kungligt blod eller arvtagerska till ett större imperium. Endast detta räcker dock inte. Man måste också leva ett liv fullt av flärd med de lyxigaste designerkläderna och de mest exklusiva semesterorterna. Ett alternativ är att bli ofattbart rik är genom att exempelvis sälja tidningar med lättklädda tjejer eller att äga ett fotbollslag. Även i det här fallet måste man även ha vanor som skriker lyx och överflöd för att lyftas upp till jetsetare.


shoes shoes shoes

jag är tillbaka! det fick bli 4 timmars sömn i alla fall :)
just nu sitter jag och väntar på att Elinah ska komma hit, vi ska handla något gott att äta och så ska vi sitta ute och njuta av solen!

nu till det roliga, SKOR!
jag hittade 5 par otroligt snygga skor på
Go Jane igår. dom har väldigt mycket fina skor till riktigt bra priser. dom har även kläder och lite annat också :) brukar alltid hitta något där. så nu tänkte jag visa er skorna jag fastnade för igår... klicka på bilderna för att se en större bild.





samtliga skor kommer från go jane. visst är dom snygga? nu blev det mycket svart men de flesta skor brukar finnas i flera olika färger, in och kolla på hemsidan! ni kommer garanterat hitta något :)
återkommer senare med mer fashion och frågor!


here in my room, dreaming about you and me

hej vänner, har varit en supermysig kväll.
vid 8 kom Lollo och hennes mys mamma lena, dom hade köpt med sig massa gott och vi satt och lyssnade på musik osv. åt middag. sen gick jag och Lollo ut och gick lite. till Lollo vill jag säga du är underbar! i love you.
internet har strulat lite som vanligt, så därför har det inte blivit så mycket bloggande idag.

var i skolan och hälsade på idag, käkade med Elinah eftersom jag åkte till henne och Sandra och sov hos dom igår.
på måndag är det bara köra stenhårt sista veckorna! :)
blev så glad att träffa Jennifer idag, hon kommer alltid till mig i skolan med ett leende på läpparna och något roligt att säga som får mig skratta. idag till exempel när jag ringde och sa att jag va i skolan och hälsade på "är du i skolan???" så tog det 10 sekunder så hade hon sprungit igenom skolans korridorer och var hos mig! du är underbar och jag uppskattar dig så mycket!

imorgon skulle vi åkt hela familjen till skara sommarland, men dom ska gå upp så himla tidigt och jag känner att jag behöver sova ut lite. så jag stannar hemma imorgon. så jag hoppas på att få lite sällskap här hemma imorgon när alla åker iväg.
har fått så mycket frågor! vet inte hur vissa fått min privata mail? haha men men, roligt med frågor och imorgon ska jag svara på fler :) så passa på nu om ni vill veta något :)
sov gott!

cry your own damn river

ikväll ska jag va hemma och ta det lugnt... 
min favorit Louise kommer hit också :D ska bli jättemysigt. 
skriver lite senare. jag är så frustrerad just nu och vet inte riktigt vad jag ska säga. måste lugna mina tankar och samla mig lite. 
min present till mamma kom med posten idag också... ska fixa lite med den. men den får ni ju se när hon har fått sett den, annars kanske hon går in här och kollar och det skulle inte va bra!
vad har ni för planer inför kvällen? 

kram

jet set

jag känner mig lite stressad för ikväll ska jag och mamma åka till strandbryggan och kolla på Denise (mammas vän) som ska spela där. Sen efter ska vi till Rose som ligger på Hamngatan 2, där har Make Up store fest. Temat för klädseln är Jet Set. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig faktiskt. vad skulle ni haft på er?
Det jag tycker ska bli väldigt roligt är att Josef och hans pojkvän ska gå med oss!
Josef var med mamma och alla andra när dom var i Japan och tog hand om alla, han var deras "Japan pappa" som dom kalla honom. Min "storebror" :)
så det ska bli jätteroligt att dom ska gå med oss... längtaaar.
skriver i bloggen när jag kommer hem, för ni vill väl veta vad vi får i goodiebagsen?

kram på er!

godnatt



I wish that I could make you understand that I'm not angry with you. a little bitter maybe and clearly heartbroken - but darling, I could never hate you.

mer svar på frågor, ställ mer frågor, riktigt roligt! haha

hej allihopa, kom hem för en liten stund sen. har varit ute på en långpromenad med Yasmin, vi har gått i flera timmar och det va riktigt skönt! blev ju tyvärr inget badmode idag. men det kommer, ska försöka hitta något för alla att visa :)
internet har inte fungerat helt korrekt idag heller så därför blev det inget nytt inlägg förrens nu.

men jag tänker svara på lite frågor!

Jag måste bara fråga vart skorna kommer ifrån som du har på din header? to die for.
skorna på headern kommer ifrån gucci, dom är fantastiska! finns även i fler färger och med fler spännen uppe vid ankeln :)

Går du estet på gymnasiet? tar du studenten i år?
nej och nej :) det är fortfarande lite kvar för mig i skolan, men jag ska fira med många av mina vänner som tar studenten i år :)

Hur har du gjort din snygga header?
jag har gjort den i photoshop :)

Jag hittar ingen mailadress dit man kan skicka frågor, hur ska jag göra?
man har kunnat maila till min mail adress men jag känner att den är bäst att hålla lite privat så jag ska ordna med en som man kan maila till med speciella frågor angående bloggen. tills dess går det alldeles utmärkt att skriva i kommentarsfälten :)

hur känns det att ha en känd mamma?
min mamma blev offentlig när hon var 14 år gammal och hon fick mig precis innan hon skulle fylla 21.
min mamma har alltid varit en offentlig person under hela min uppväxt så jag är van om man säger så. mamma har aldrig jobbat med något annat. alltså känns det helt naturligt. sen är det klart att jag fått vara med om mycket och fått göra mycket roliga saker för att mamma är. kan bara passa på att säga att jag älskar mig mamma, hon är bäst!

såg en bild på dig där du bar en jättefin turkos, blå och grå klänning, vart kommer den ifrån?
du måste mena den från coast som jag hade på premiären av "en shopaholics bekännelser?"
den finns på Coast på NK. (bifogar bild på klänningen)



Kan du känna dig utnyttjad eller att vissa bara är vän med dig pga din mamma?
jag är väldigt bra människokännare och man märker ganska tydligt om någon bara tycker det är roligt att man har en offentlig mamma. nu har jag inte råkat ut för det många gånger, har hänt någon gång att jag kännt att mycket kretsar kring henne, man ställer mycket frågor osv.  jag är även väldigt generös och gärna bjuder och ger saker till andra. men då har jag sagt ifrån på ett trevligt sätt att det inte känns bra för mig och förklarat att en sån vänskap är jag inte intresserad av.

hur kommer det sig att du inte är tillsammans med någon?
det undrar jag också haha! nej men ibland är det ju så att man har känslor för någon men personen känner inte alltid samma saker för en själv. och så ligger det till just nu. det är tufft och jobbigt, men så är det ibland...

vad faller du för hos en kille?
det första jag lägger märke till hos en kille är ögon och leende. tycker det är en himla svår fråga att svara på egentligen...
han måste va smart, rolig, trevlig, snygg, ärlig, charmig och karismatisk, ha fina ögon, muskulös, propert och snyggt klädd, spontan, romantisk, överraskande duktig på massage osv... jag är inte kräsen! inte alls... ha ha. skoja lite bara, eller gjorde jag det?
jag tycker om charmiga killar med fin personlighet och utstrålning och så ska han kunna få mig skratta!

nu hoppas jag att några av er är nöjda med mina svar, annars är det bara skriva igen!
fortsätt ställa frågor, riktigt kul!
ta hand om er så hörs vi imorgon, nu ska jag kolla på en gammal favorit, vinterviken :)
kramar till er!


27/5

hej allihopa! tack för alla gulliga kommentarer :)
ska försöka hinna svara på lite mera frågor idag så har ni några frågor så kan ni skriva dom bland kommentererna :) och så ska jag hinna lägga upp lite badmode! :) det vill ni väl?
så ni måste lova att återkomma under dagen så ska jag försöka lyckas med att hitta lite roliga saker! :)

Kollade på Bröllops Duellen igår, den var rolig men jag var så himla trött att jag somnade! så jag ska ta och titta på slutet nu haha. men vi hörs senare idag!

kram på er :)


här är en bild som jag tog i höstas :)


Desperate och Film! :)

jag har idag beställt en överraskning till mamma! hoppas verkligen att hon kommer bli glad för den.
just nu ligger jag i soffan med Yasmin och kollar på Desperate Housewives, vi har även hyrt en film, Bröllops Duellen som vi ska kolla på när DH är slut :)

hittade en söt klänning





Från Style By Stars
Ganska enkel svart klänning med rosa detaljer, jättefin tycker jag!

529 kr

Svar på frågor

Vad använder du för puder?
just nu använder jag ett puder ifrån kanebo som jag verkligen kan rekommendera. det känns lätt och luftigt för huden och ger jättefin lyster åt hyn. det är också väldigt drygt vilket gör det väldigt prisvärt.
pudret heter Sensai, kommer tyvärr inte ihåg i huvudet vad det kostar men det finns på NK och Åhlens.

Vet du hur man ska göra för att blondt hår inte ska va "gult"?
silvershampo! tvätta håret med silvershampo det gör så att det inte slår över i gult och ger äver otroligt fin glans till blondt hår :)

du har alltid så fina ögonfransar, vad har du för mascara?
jag använder mig utav en mascara från Dior, Diorshow. den är otroligt bra!
sen har jag även ett lite billigare alternativ och det är the colossal volum' express från maybelline (gul förpackning).
båda är jättebra!

Stämmer det att Anna Book är din mamma?
ja det stämmer :)

Är det du som är med i vecko revyn som är ute nu (maj)?
ja, jag är med i vecko revyns maj nummer som är ute i butik just nu där jag har gjort en intervju om hur det är att vara ett såkallat kändisbarn... haha

Är det lite blogg konkurrans med din mamma?
hur menar du då? tycker det är jätteroligt att mamma bloggar och hon är väldigt duktig som kämpar med sina blogg inlägg och att lägga in bilder osv.

Har du någon pojkvän?
nej det har jag inte, tyvärr. men jag skulle gärna vilja ha en pojkvän :)

det är ofta bilder på snygga killkompisar till dig, har någon av dom blogg? haha
visst är det härligt med ögongodis? jag kan tipsa om en snygging som har en blogg, en vän till mig, gå in och läs hans blogg den är riktigt bra och han har stora grejjer på gång! så gå in på den. 
klicka här

Vad brukar du läsa för bloggar?
jag brukar läsa Gynnings blogg, sen brukar jag läsa Alex Erwiks blogg på finest... och så mammas såklart!

vad är det för stor hemlig sak du har gjort?
ledsen att jag måste göra dig besviken nu, men det vill jag fortfarande inte berätta! :) men kanske snart...

jag behöver hitta ett par fin skor och ett par lite med vardagliga högklackade skor. vet du vart jag kan hitta lite billigare skor? känns inte så kul att gå till din sko eller typ sko punkten.
Bianco! dom har underbara skor, där kommer du garanterat hitta något. jag har massa skor från bianco som inte kostat mer är 500 :) jag kan äver rekommendera sko affären DNA :) hoppas du hittar något!

Hinner inte svara på flera frågor nu, ska kolla en film som börjar nu! kanske svarar på lite fler frågor senare :)
puss på er!

nu händer det grejjer!

nu är jag på gång... här har ni min nya header! vad tycker ni?
måste jobba lite på bakgrunden bara.
hoppas ni gillar det!

she falls asleep wishing that she was in his arms

kan inte sova, hade samma problem igår och när jag tillslut somnade så var klockan så mycket att jag vaknade sent idag. jag hatar sånt. jag får ångest.
i alla fall, tur för er blogg läsare att jag inte kan sova för jag har, tro det eller ej, jobbat på en ny design.
varför är detta då tur för er? jooo, för att förändring är kul, det blir roligare för er att gå in och kolla när det händer nya saker osv och det blir så sjukt mycket snyggare!
det har däremot varit sinnes sjukt plottrigt att hålla på med det här och jag är riktigt chockad över mitt eget tålamod! helt fantastiskt har det vart! jag har ändrat och fixat och trixat 50.000 gånger.
och nästa fråga, varför har jag inte publicerat den nya designen? jag har ett ord till er... perfection! jag vill att det ska vara perfekt och riktigt fräscht, annars går det inte.

känner nu att jag kanske borde äta något, en liten macka och sen sova kanske? har nämligen inte ätit någon middag. det jag har gjort är njutit av en burk nutella... och till anonyma som kommer vilja kommentera kan jag säga på en gång, nej jag åt självklart inte en hel burk själv så save the drama.

sen vill jag säga några saker...

1. Elinah, tack för vår pratstund förut... det behövde jag verkligen! tack för att du alltid lyssnar och hjälper, i love you!
2. Jag är otroligt förvirrad och det är därför jag kanske skriver lite konstigt, svårt att samla mig och mina tankar.
3. min laktosfria filmjölk är slut, helvete! jag som var sååå sugen.
4. Lucas, hoppas du hade en fin födelsedag trots det som hänt, jag finns här för dig!
5. puss och godnatt lovers!



kan inte sova.

I remember when I first looked into your eyes.
I just wish everything could have turned out differently because I had a special feeling about you, I thought maybe you did too. Damn it, this is insane! Take away the pain. Take away the hurt, Baby we can make it work.
The only thing I want is for you to be happy. Whether it's with me, or without me.
I just want you to be happy.

min helg!

Lördag, igår va jag hemma och gjorde mig i ordning osv för vi skulle ju på Nikitas goodbye party.
det va jättetrevligt och jag och Elinah lärde känna en gullig tjej, Jannica.
Nikitas bad mig att ta med singstar till honom haha, så jag hade med mig det. vi satt och snackade, killarna spelade massa musik och det va trevligt :) mycket tårar blev det också, Merveille började gråta framför alla och då gick mitt hjärta i 1000 bitar! så gulligt :)
vid 1 gick alla ifrån Nikitas för att göra sällskap med pendeln in till centralen, vi stog där ett tag och prata och när vi sagt hejdå till alla, kramat Nikitas och gått då kom mina tårar haha, tycker det är jättetråkigt att han ska åka för vi hade kunnat ha så jävla roligt i sommar och nu åker han till Rhodos i 3 månader. sen är jag lite svartsjuk också, jag vill också åka bort i 3 månader! fast det va inte därför jag blev ledsen, han är en väldigt trevlig kille som är rolig :)

efter det gick vi upp på Mc Donalds i alla fall och efter det åkte jag och Elinah till st: eriksplan till Elinahs vän där vi satt i nån timme och pratade, jättemysigt.
vi kom väl hem till Elinah strax efter 4 och då va jag olagligt trött, fyyy säger jag bara. vi gick i princip och la oss på direkten.

Söndag, jag och Elinah skulle va hos sandra kl 1 idag för att fira att hon fyllde 19 i fredags. vi vaknade 12:20, 40 minuter innan vi skulle va där, så vi gick upp fort och klädde på oss så åkte vi hem till sandras mamma (sandra och elinah bor ihop). det va jättemysigt där! Jane, sandras mamma, hade gjort en gigantisk pastasallad och massa gott till dessert. va riktigt skönt att sitta ute i solen och bara mysa.
efter det åkte jag, Elinah, Sandra och Jessie hem till Elinah och Sandra och efter ett tag kom min skjuss hem.
jag va hemma vid 23:20, tog ett bad, kollade på en film och nu är det dags att sova.

2 bilder ska ni få, för det är faktiskt det enda jag tagit under helgen som varit.


Nikitas igår på pendeltåget


Elinah, mitt hjärta! och Mimmi, världens sötaste hund!


Goodbye party

ikväll är det avskedsfest för Nikitas som åker till Rhodos i 3 månader!
haha han va så rolig nyss när jag pratade med honom i telefonen så frågade han vad jag gjorde så sa jag "jag håller på att göra mig i ordning för det är tydligen nån avskedsfest för nån ikväll" så va han tyst ett tag och sa "men, men det är ju hos mig?" haha, han förstog inte att jag skojade med honom.

nu sitter jag och väntar på att Elinah och Sandra ska komma till mig, så ska vi göra oss i ordning och åka till Nikitas.
vad ska ni göra ikväll?
puss


hemma igen efter mysiga dagar i sigtuna!

guess who's back!
jag har varit i Sigtuna sen i onsdags :) vi har haft så himla mysigt!
barnen har hållt igång heeela tiden och stackarna va helt slut igår, skullel läsa för dom när dom skulle sova. jag läste 2 sidor mer typ 5 meningar på varje sida så kollade jag upp ur boken och såg att alla 3 hade somnat!
det va så mysigt så jag la mig brevid tristan och sen höll jag själv på att somna. alla 4 ungarna sov inne i Lancelots rum, nere i vardagsrummet hade mamma och dom andra somnat, så jag gick upp och la mig i tristans Ferarri säng haha :D

Nu är vi hemma hos oss, Lance och Tristan ska sova här ikväll. nu är dom borta ett tag med mammas man. Mamma är och jobbar. så just nu är jag ensam men snart kommer dom tillbaka och då har jag förberett varm choklad och en film till dom, så ska vi mysa lite :)

nu hinner jag inte skriva mer, hörs senare!
kraaaam på er


My baby

kommer ni ihåg att jag skrev att jag skulle träffa min älskling idag? jag ska alldeles stax åka till sigtuna hem till honom.
och nu kommer ni få veta vem han är!
min lilla älskling Tristan!
ska åka Med familjen så ska vi grilla med familjerna :)
kommer bli supermysigt och jag har bakat cupcakes som jag ska ta med mig!
slänger upp recept här imorgon så kan ni testa att göra det nån gång, buuuuusenkelt!
skriver nog inte så mycket mer blogg idag för vi kommer sova ute i sigtuna och jag kommer va upptagen med alla söta små baaaaaarn :D

nås annars på mobilen, så kram på er och ha en mysig onsdagkväll, lill lördag!

Mr. Jesse Odesho bloggaaaaaar

vi har en nykomling i bloggvärlden!  han heter Jesse och han kommer säkert göra succé hos tjejerna...
så gå in och läs hans blogg nu!
hans blogg står med i min länk lista i den vänstra menyn!
ni kan även
klicka här för att komma till hans blogg

svar på kommentar

"Anonym: E de dina systrar? du skriver aldrig om din pappa..."

Fick en kommentar från någon som undrade ifall Sandra och Elinah är mina systrar.
Jag har bara två småsyskon som heter Antonio som är 9 år gammal och Vanessa som är 7 år.
sen skrev personen också att jag aldrig pratar om min pappa. det är så att jag har inte så bra kontakt med min pappa. vilket är något jag valt själv. tänker dock inte gå in mer på det. jag har inga syskon på min pappas sida, bara på mammas.

Anledningen till att jag kallar Elinah för syster är för att det är just det hon är för mig, hon är som min syster. Jag har kännt henne i hela mitt liv, våra mammor lärde känna varandra innan vi ens fanns. Elinah har alltid funnits här för mig och eftersom hon är ett år äldre än mig såg jag alltid upp till henne när vi va lite mindre. kommer ihåg att hon hade en gigantisk svart sminkväska med en spegel i. tyckte att den va så himla cool och på min födelsedag fick jag en likadan som henne, jag ville helst att mitt smink skulle va lite trasigt som hennes va då också haha.
kan faktiskt inte tänka mig hur jag skulle varit som människa utan Elinah eller vem jag skulle vänt mig till när jag inte mår bra eller saker känns tufft, för det är med Elinah jag pratar om saker som jag kanske helst bara skulle vilja hålla för mig själv. jag älskar henne och hon är min syster!

Sandra är Elinahs bästa kompis som jag är så jävla glad att jag fått lära känna och komma närmre! hon är en underbar tjej som man blir glad av att umgås med. när jag är med Elinah och Sandra känner jag att jag kan vara mig själv och inte alls behöver göra mig till eller tänka på hur jag ser ut. jag har i princip gått naken hemma hos dom senaste dygnet (apropå att känna sig bekväm med dom). ni förstår hur jag menar va? sådana vänner växer inte på träd. det är svårt att hitta folk som accepterar en oavsett vad och som alltid får en att känna sig glad. även om jag är med elinah till exempel så behöver inte vi göra massa saker hela tiden för att jag ska skratta och va glad, jag är glad i hennes sällskap även om vi bara ligger i soffan och slappar.

Ens vänner är sin familj som man väljer själv, därför väljer jag att kalla Elinah och Sandra mina systrar!
så till Elinah och Sandra, ni är värda mer än guld, tack för att ni är ni! ♥

my goodbye

helt sjukt hur mycket besökar siffrorna stigit här nu igen... roligt! 
sitter och lyssnar på Jeremih - Birthday sex, mysig låt, mysig som fan är den faktiskt.
har lyssnar på den hemma hos elinah också, när inte elinah spelade sin senaste favorit Svennebanan med promoe hahaha. ni ska se henne när den börjar! "åh åh höööööj!" skriker hon, höjer händerna, och diggar med huvudet, helt i otakt hahahah älskar henne! så skön.
kollar igenom Rodé's spelningslista, killen har fan sjukt bra musik där, i love it.
men gud! nu måste jag.... nu får jag inte glömma, yes, va nöjd jag är! nu kom jag på det.
jag har väldigt länge velat tipsa er om en fantastisk låt! och nu kom jag äntligen ihåg det!

låten heter My goodbye och det är en kille som heter Brian som sjunger den. låten går fan inte att få tag på någonstans, förutom på youtube. och jag ääääälskar den!


på onsdag får jag träffa min kärlek

hej sötnosar!
nu är jag hemma igen. måste säga att det känns lite tokigt att va hemma med familjen igen.
Sandra och Elinah blev liksom min lilla familj på ett dygn haha! va så mysigt att va med syster och sandra i DERAS lägenhet, det va bara vi, inga andra, och det var bara DERAS. svårt att förklara hur jag menar men men.

nu ligger jag hemma, ska kolla nån film, sen ska jag faktiskt försöka sova lite tidigt.
på onsdag kommer han! jag längtar ihjäl mig. på onsdag får jag va med världens underbaraste kille igen!
åååååååååååååååh va jag saknar honom, men på onsdag, då kommer han! :)

vem jag pratar om får ni vänta och se :)
puss!

mys hos elinah och sandra

hej allihopa! jag blev kvar hos sandra och eliah igår.

så mysigt har vi haft, sandra kom hem igår kväll så satt vi och snacka lite och lyssna på musik :)

sen åkte sandra igen, träffade en jätteläskig kille som satt i en trappa och när sandra kom så ställde han sig upp och ropade på henne sen visste han typ vart hon skulle! läskigt... jag och elinah satt vakna sjuuukt länge och tillslut kom sandra hem igen. då började vi såklart diskutera den här läskiga människan hon träffat ute och vi låg och skrämmde upp oss själva!

idag vaknade vi väldigt sent... tjejerna började göra sig i ordning, sandra skulle till jobbet och elinah skulle på en intervju.

nu sitter jag i alla fall här och vänar på att elinah ska komma tillbaka, hon borde komma i princip när som helst faktiskt.

sen får vi se, vi ska bara ta det lugnt och mysa sen kommer mamma och hämar upp mig :)


ganska mysigt att det regnar lite, ska tända lite ljus och sätta på mysig musik så kommer elinah tycka det är skönt att komma hem och det är vääääääärsta mysigt :D


puss!


sandra och elinah!


mys hos syster

just nu sitter jag hemma hos elinah i hennes och sandras lägenhet.
det är supermysigt! kom hit vid 6 och nu har jag och elinah precis ätit middag och sitter och kollar på film, ska inte sitta och skriva blogginlägg, utan jag ska va lite social. snacka och mysa med min ögonsten! min favorit!
puss på er


hemlis!

hej allihopa!
ingen blogg igår då jag gjorde det som jag fortfarande inte vill skriva här i bloggen. hehe... ledsen men vissa saker vill man ju hålla för sig själv, eller hur?
men jag lovar att ni kommer få veta någon gång!
på grund utav det jag gjorde igår kan jag inte göra så mycket idag, måste ligga hemma och ta det lugnt i några dagar.
solen skiner och det är underbart väder!
ser fram emot den kommande veckan, även fast jag måste va hemma ska jag försöka plugga lite och göra lite uppgifter som måste in.
i veckan kommer min lilla favorit Tristan komma också! ååååh jag längtar sååå mycket :D

så vad tycker vi om eurovision? norge vann, vet inte om jag tycker låten va såå bra, jag tycker island skulle vunnit, hon va FANTASTISK! men det är ju kul att det ESC kommer va i norge nästa år, men när fan ska sverige skicka någon som det kommer gå bra för? det kanske är dags för mig att ställa upp i melodifestivalen så ni får se en RIKTIG stjärna ;)
haha, skoja bara med er!

skriver lite mer senare, nu ska jag kolla lite bikinis och strandmode på nätet, om ni har tur delar jag med mig sen!
puss!

grillning hos mig förra helgen!


Elinah, Nikitas & Jag


Nikitas grillar!


Rodé grillar, hahaha


Rodé ville inte lukta rök, så han lånade min tröja som är alldeles för liten och mina byxor hahaha... snyggt va?


Nikitas hade mina chanel solglasögon på sig HELA kvällen haha


Rodé & Jag - helvete vad lång han är!

barnvakt

sitter hemma ikväll och är barnvakt.. inte så kul.
för är det inte så att när man inte har något att göra då hör fan ingen av sig, men när man är upptagen och måste va hemma så vill alla göra något! hehe

idag var jah i skolan, försov mig imorse så jag blev en halvtimme sen. dagen startade alltså inte så bra, fortsatte inte speciellt bra heller... var lite sur och irriterad idag, mycket blandade känslor, har vart nervös också inför det jag ska göra imorgon! vilket jag tyvärr fortfarande inte vill avslöja här.
matte på morgonen och svenska på eftermiddagen, gick faktiskt helt okej. mitt humör vände faktiskt lite på eftermiddagen för att jag och elinah hade så sjukt kul! vi satt och skrattade non stop, love the way she always brings me up when im feeling down! hon är bäst. OCH på eftermiddagen kom Nikitas och hälsade på oss, det var trevligt.. försökte hjälpa honom lite med ett arbete men jag va inte så kreativ haha.
efter schoolan så gjorde jag, elinah och nikitas sällskap till tuben och sen åkte jag och nikki till södra station, sen hem :)
nu sitter jag här... ska stoppa ner barnen i sängarna så dom får sova.
vad ska jag göra då? så tråkigt att va ensam...
hmm, jag kommer nog på något. har i alla fall tänt ljus överallt och ska vinkla persiennerna, kanske blir en film.
japp så får det bli.

I'm so sick of going back and forth with you



The problem here is you.
Cause if you only knew what I felt for you...
You would have held on tighter, Fought a little harder,
Been a little smarter and now you're gonna miss my love.
And one day soon you'll see, You'll reach out for me.
Boy you had a keeper, Didn't know how to treat her.
You should have felt a little deeper and now you're gonna miss my love.

gonatt på er

ingen blogg på hela helgen, inte nu heller faktiskt!
hade super trevligt igår och imorgon ska jag lägga in massa bilder från kvällen, väntar bara på att Nikitas ska skicka dom till mig eftersom har tog de flesta med sin kamera :)
nu måste jag sova, skola imorgon vettni!

:)

nu är jag ensam! mamma och roberto har åkt till sigtuna för att mysa med sina vänner som va här igår :)
nu väntar jag på mina vänner som snart kommer.
sitter och njuter av sol och otroligt hög musik, oh i love it!
får väl se lite vad som händer ikväll, en sak vet jag i alla fall... att jag hemskt gärna skulle vilja att någon skickade Tristan till mig i ett litet paket! härlig som faaaan är han! ska ta och passa alla ungarna nån helg! åh va mysigt, jag och massa mysiga barn. nu tycker väl alla att jag är knäpp, men det är jag INTE! love kids.

nu ska jag lyssna på If you seek amy! älskar låten!
"love me, hate me, say what you want about me. but all of the boys and all of the girls are begging to F-U-C-K ME"
vi hörs senare!

sötnos

Jag och underbara lilla charmtrollet Tristan har lekt heeela dagen! vi har cyklat, spelat basket, ätit tårta och cyklat lite till.
det var en supermysig dag och lillasyster var nog väldigt nöjd med sin födelsedag :)
imorgon ska jag och mamma bara handla lite mat och så. sen kommer Elinah, Nikitas och Rodé. då ska vi grilla!
nu ska jag sova faktiskt, Antonio och Vanessa åkte faktiskt med Lancelot och Tristan för att sova över hos dom.
Eftersom jag och Tristan lekt och haft så roligt idag så ska ni få se lite bilder på mig och min lilla favorit! :)


Tristan ska äta tårta!






tre av mina favorit killar! lillebror Antonio, Lancelot och Tristan... vilka sötnosar va! haha Lance fick låna min cykel


Lance och lillasyster Vanessa


tingeling tårtan, som Tristan tyckte vääääääldigt mycket om!

grattis lillasyster

godmorgon sötnos!
blev väckt tidigt idag för att gå upp och sjunga för lillasyster som fyller 7 idag!
gick faktiskt och la mig igen efter vi hade sjungit och gett henne frulle på sängen. stog ju där och halv sov så hörde jag mamma säga "den som vill kan gå och lägga sig nu igen"
kände att det var riktat till mig så jag gick in och la mig igen. men nu är jag uppe... och har en massa saker att göra egentligen, men jag sitter här tills mamma säger till mig att jag ska sätta igång haha.

måste säga, DAMN! jag och Yasmin är fan hot hot på bilden, very cute!
oh oh! varning, nu har mamma gått bort från datan och lämnat sin blogg bakom sig för att börja fixa och städa... vilket betyder att det bara är en jävligt kort tidsfråga innan hon klappar med händerna och säger glatt "hurru gumman ska vi ta och lägga på ett kol nu eller?" 

hörs sen hinner inte skriva mer nu, jag har faktiskt facebook också...

oh so you're a player player? well, no... i was single single!

största delen av dagen har jag spenderat med Yasmin, otippat va! 
vi har hämtat studentklänningen och gjort ansiktsmasker :) supermysigt har vi haft... sen gjorde vi fotbad. 
vill tillägga att vi hade sjuuukt kul hos pekis igår! kom hem sent och var otroligt trött idag, segt med prov då. men det var det värt! imorgon fyller min syster år, 7 år blir hon. så då ska vi fira henne. 
på lördag kommer syster Elinah hit och självklart har  vi bjudit hit trevligt sällskap! 
nu ska jag sova!

yazzifizzle och jag igår!

vem är pekis? ahaa tur att hon inte kallas pökis!

idag har jag och yasmin tagit det lugnt hemma hos mig .
jag har fått den stora äran att fixa hennes hår när hon tar studenten! så tanken var att vi skulle testa lite olika uppsättningar osv och under tiden skulle hon plugga. när hon kom till mig så gick vi och köpte en pizza och satte oss och lyssnade på musik. sen hade hennes student klänning kommit så vi gav oss ut i regnet för att hämta den, men hon hade inget legg, så vi fick den inte, attans!
hem igen då... satte igång med håret på en gång och det blev pretty good direkt faktiskt :) damn im good! haha
nu gick hon hem för en liten stund sen för att byta om osv för sen ska vi till Pekis där vi ska mysa lite sen skulle dom nog ut på krogen. 
nu bör jag fixa till mitt hår lite i alla fall... 

sen vill jag säga att britney har gjort det igeeeen, nya singeln "if you seek amy" är grymt skön... 
"but all of the boys and all of the girls are begging to F-U-C-K  ME"
haha, så jääääävla skön! är det värt några tusenlappar att se henne i globen? jag blir mer och mer sugen!

if thats love

If you're gonna break my heart and leave
Make promises you don't intend to keep
If that's love then I want no part
But if you think that love should last for life
If you believe it's more than just one night
If that's love then you've got my heart

And if you'd rather hold on to your pride
Than wipe away the tears you made me cry
If that's love then I want no part
But if you're gonna be there when I need
Someone to just hold me tenderly
If that's love then you've got my heart

If I have to let go of my dreams
Become someone I never never thought I'd be
If that's love than I want, I want no part
But if you're gonna be that kind of man
Who's willing just to take me as I am
If that's love then you've got my heart


Idag är ingen vanlig dag...

...för det är CHRISSY BROWNIES födelsedag!
idag fyller Chris 20 år!



take away the hurt, baby we can make it work

mysigt att det regnar tycker jag, inte mysigt när man måste gå uta bara. 
tänkte i alla fall mysa till det lite till och göra en kladdkaka... så vi får höras senare!

A blend of humour and solemnity...

hej kära läsare!
tycker det är jätteroligt med alla fina och roliga kommentarer! då blir jag mer taggad på att skriva förstår ni ;)
har fått massa förfrågningar, bland annat att ni skulle vilka ha lite bilder på min closet. 
som det är just nu lever jag ett väldigt fashion studio inspirerat liv och de flesta av mina kläder hänger på en klädhängare på hjul, så så är det just nu. men det tycker jag bara är en fördel. det blir ett litet projekt att visa min closet, ett projekt jag garanterat ska påbörja (och avsluta) så ska ni få se! 

i övrigt mår jag väl ganska bra, det är en vecka kvar på praktiken nu, helt sjukt hur fort tiden gått. de här månaderna på året har gått fort och snart fyller jag 18! jaja... snart är praktiken klar i alla fall, ska bli skönt att komma tillbaka till skolan. det har varit roligt att komma bort från skolan och vanliga lektioner ett tag men nu vill jag till min skola! 
kommer faktiskt bara vara i skolan 1 vecka också sen måste jag va ledig 1 eller 2 veckor för då ska jag göra en sak!
en sak jag däremot inte vill skriva här på bloggen. får se om jag väljer att skriva om det här i bloggen eller inte. 

det är några saker som känns lite upp och ner just nu, som jag känner att bollen ligger inte riktigt i mina händer. känner väl lite att jag har gjort och sagt det jag har kunnat och nu väntar jag på lite respons, att någon annan ska kämpa lite nu. för jag vet inte om jag ska fortsätta kämpa eller om det bara är bäst att släppa taget? så lätt är det ju inte riktigt heller.
som Micke sa igår... "shit happens... och då löser man det"