you gonna miss me when im gone

kan inte sova, inatt igen...
nu undrar jag ifall det är värt det att ens försöka sova. somnar jag nu så kommer jag inte orka upp imorgon bitti och så kommer jag sova längre på dagen istället, vilket kommer göra att jag inte kommer kunna sova på kvällen.
så jag borde kanske försöka hålla mig vaken istället, då borde jag ju va helt slut imorgon kväll!

imorgon ska jag möta upp mackan inne i stan, ska lämna pengar till honom till hans studentskiva!
Marcus går på Finek, om någon är intresserad av att gå på en studentskiva som helt klart kommer va sjukt rolig så kan ni skriva till mig, biljetten kostar 100 kr :)

nu har jag i alla fall gjort en toast och ska dricka lite thé, så får vi se hur jag gör med min sömn.
måste visa hur söt min bästis André var idag, berättade för honom om ett jobb som jag är väldigt intresserad av, och om jag skulle få det så innebär det att jag flyttar till usa. det började nääästan rinna tårar när han sa det här, för om han inte skulle hälsa på mig, så skulle han ju sakna mig. det här va i alla fall otroligt sött för att komma från andré!
min muppis, vilket han hatar att jag kallar honom för, men det skiter jag i :D


sova ensam

sova ensam är inte min grej. jag kan inte sova ensam... kan verkligen ligga vaken hela natten och bara vända och vrida på mig men oavsett hur trött jag än är så somnar jag inte. senaste tiden har jag legat vaken hela nätterna och när jag äntligen somnat kommer mamma in i rummet 20 minuter senare för att väcka mig, underbart.
jag har så stor säng också så det känns lite tomt när man lägger sig där helt ensam haha.
för att inte känna mig såå ensam ikväll så har jag gått in i min lillebrors säng, hoppades på att han skulle ligga här faktiskt så jag kunde krama lite på honom fast han ligger hos mamma men jag ligger kvar här i alla fall. han har skönare säng, och här får det faktiskt inte plats så många fler.

vad hände med vår vädret som var påväg? inga fler plötsliga snöstormar nu va, nu får det fan räcka. redan igår när jag åkte från skolan satte det igång. sen sprang jag omkring i den där stormen fram och tillbaka till stationen med Jen. Sen åkte jag till Lucas. Han, jag, emma och hennes pojkvän Nicolas åkte till tennisklubben (vems idé det var är inte heeelt klart) men, vi åkte dit i alla fall och var där en timme som gick sjukt fort. sen följde jag med hem till dom igen där tiden gick ännu snabbare och då bestämde jag mig för att sova hos dom. kollade lite på bolt men jag somnade mitt i, var ganska trött.
kom hem idag och ingen var hemma, kändes lite tråkigt att bara sitta hemma så jag pratade med André och Bryan som också ville ut, tankten var väl att vi skulle gå ut tillsammans men dom hittade inget, and neither did i, så jag blev kvar hemma men deppade inte länge över det, min räddare i nöden, Yasmin kom till mig och höll mig sällskap i det här sjukt tråkiga vädret. vi har käkat middag och kollat film :)
imorgon ska jag ta en fika med någon, vem är fortfarande oklart. får se who's the lucky one imorgon.

i alla fall, det jag ville säga är att jag sover MYCKET bättre när jag sover med någon, om det så bara är någon som sover i samma rum som mig. jag är inte sällskapssjuk, absolut inte.
nu ska jag försöka sova, för jag vill gå upp tidigt imorgon och göra lite saker.
go'natt på er

Taking back my love



jag älskar den här låten, dom gör allt med sån känsla och jag ryser i hela kroppen när jag ser videon!
Enrique och Ciara är grymma tillsammans!

fotograferingen

hej alla läsare, antalet läsare har VERKLIGEN ökat.
riktigt roligt tycker jag och jag hoppas att ni vill fortsätta följa mig!
idag blev jag fotograferad för vecko revyn, det gick jättebra och jag hoppas bilderna blir bra :)
Sminkösen Jessica var såå duktig! skulle vilja att hon kom hem till mig varje morgon och hälpte mig, hur underbart skulle inte det vara?
Var riktigt roligt att träffa Bianca idag också eftersom det var så länge sen vi sågs. 
kanske lägger in lite bildet imorgon från fotograferingen, men nu måste jag  verkligen ta en dusch. 
sen ska jag lägga mig i sängen och äta lite fil! sen ska jag försöka somna lagom tid. pratade med lucas i telefon innan jag somnade igår :) så mysigt att prata lite med någon innan man ska sova tycker jag...
eller bara lyssna på en lugn och fin låt. underbart.

kram på er! hoppas ni haft en bra dag 


Bild som jag tog lite snabbt! förmhoppningsvis blir bilderna i tidningen bättre!
körde på en casual stil, hade Jeans och min mysiga klassiska tröja från Odd Molly.


Plåtning och Musik

Nu mina vänner, är det dags för mig att ta en dusch och sedan locka håret.
Imorgon ska jag fotograferas för vecko revyn kom jag ju på! så efter skolan imorgon blir det till att åka direkt till Göta Lejon och bli Stylad sen fotograferas. Ska bli roligt.
Har så mycket jag vill göra nu i veckan, tur att jag är ledig på torsdag. Ska fråga Mackan och Lucas om vi ska ta och jobba på min låt :) nu är det ju bara texten kvar som jag och Lucas ska skriva! han är så duktig på att skriva Lucas och Marcus har gjort ett fantastiskt beat och jag är jätteglad att jag har killarna som pushar mig att sjunga! det är tufft när man är lite blyg hihi... här har ni dom! bilder på dom i alla fall, inte illa va! haha

Mackan

Marcus! som har gjort beatet, favorit biggedy mackan! haha

Lucas

Lucas, som gjort låten från början och som ska skriva texten, så duktig!

Liz Lisa



Att jag fastnade för det japanska märket Liz Lisa är ju ingen nyhet.
älskar mina klänningar som Mamma köpte till mig från Liz Lisa, och min väska, min underbara väska med fransar!
nu har dom i alla fall fått massor med nyheter. Dom har så otroligt mycket söta klänningar i fina, härliga och sommriga färger. Här ska ni få se några jag är såå nära att beställa från deras webshop, som jag kanske länkar till nån dag om ni har tur hihi! :)


(klicka på bilderna för att se dom i lite större format)

Är dom inte söta? jag älskar dom!
jag har hört ett litet rykte också, jag va väldigt osäker först men jag blir mer och mer övertygad hela tiden att det faktiskt stämmer, det vore helt fabulous om det är sant! men jag tänker hålla på det ett tag till :)
imorgon, åh.. imorgon! då ska ni få se skor! det lovar jag.

puss på er!


Felicias helg!

Okej, nu vänner... nu ska jag försöka att kortfattat sammanfatta min helg :)
I fredags var jag bara hemma och tog det lugnt, Yasmin var här och sov över och vi kollade på filmen Candy med Heat Ledger, det är så hemskt att se filmer med honom nu, och Candy är FANTASTISK! har du inte sett den så ska du se den nu! :)

I lördags hade jag bestämt med Becca så jag handlade lite så vi skulle kunna äta middag här hos mig. Rodé kom förbi och sen även hans vän Nikitas. Trevligt med lite manligt sällskap och mer skulle det bli under kvällen må ni tro! haha Rodé hjälpte till med middagen och vi satt och snackade och lyssnade på musik.
Vid 22:20 började vi gå mot pendeln, killarna skulle röra sig hemmåt och jag och Becca bestämde oss för att åka till henne. När vi går av i centralen så tar det bara 5 minuter så får Becca syn på VÄRLDENS BÄSTA MARCUS!
Att Marcus är min favorit kille vet ju alla haha, han och några andra kompisar skulle gå till infinity och Marcus undrade ifall vi ville följa med, men vi var ju inte klädda för att gå ut, så vi gjorde Marcus sällskap till infinity, trevligt... jag och marcus fick chans att diskutera vårat giftermål lite också. Jag passade på medans han druckit några drinka och sa att vi måååste gifta oss. Han log glatt och sa "ja vi ska gifta oss det blir jättebra" UNDERBART haha.

Sen åkte vi till odenplan där vi träffade våran vän Alex :) vi stog och pratade med honom ett tag och vid 1 tog vi bussen från gullmarsplan till trollbäcken och tog oss en liten kort promenix till Becca. Väl hemma drack vi en kopp thé! sen somnade båda i Beccas säng.
Vi vaknade tidigt igår (söndag) och gosade med hennes lilla Arthur. Sen gjorde vi oss i ordning och var inne i stan vid 11 :) vi fikade och kollade i lite affärer.
Sen åkte vi hem till mig och jag bytte om lite, sen satte vi oss på pendeln vid 5, Becca åkte hem och jag åkte vidare mot Tullinge, hem till Lucas :)
hemma hos lucas åt vi fruktsallad med honung och turkisk yoghurt, såå gott och fräscht!
sen så kollade vi på filmen Marley & jag :) super mysigt.
så åkte jag väl hem vid 9 :)

ja, min helg var härlig. jag älskar att umgås och jag tycker om att ha massor att göra!
tänkte visa er lite saker jag sett som jag ääälskar! så håll utkik.
Nu får det ta och bli en dusch, och sen ska jag be min mamma att locka håret på mig hihi!

puss på er busfrön!

goodnight

hola!
herregud, orkar inte skriva om helgen nu... kom hem för ett tag sen, jag har varit hemma hos Lucas. vi kollade lite på film och så åkte jag hem vid 21.
nu är jag helt slut och ligger i sängen för att sova, skriver om helgen imorgon.
puss


Torsdagen

Intervjun igår gick jättebra och vi åt lunch på Tranan som ligger på odenplan.
Efter det skjutsade mamma mig hem till Marcus, det va jätte mysigt och kul att träffa honom igen, det va ju ett tag sen nu!
Vi sjöng lite, eller ja... Marcus spelade piano och jag sjöng. Han ville att jag verkligen skulle sjulle sjunga ut, blyg som jag är så blev jag helt nervös och skakade i hela kroppen, men han pushade mig och tillslut gick det ganska bra :)
Vi kom på vad låten ska handla om, blev lite osäker dock... men när han satt och sa "alltså jag tycker det är ett jättebra tema och det är ju lite vågat det är ingen annan som sjungit om det" så kunde jag inte säga nej, men han vred på det sen och då kändes det mycket bättre haha.

Idag ska jag bara va hemma, hade haft lust att göra nått mysigt bara gå på bio eller nått men får se hur det blir ikväll.
Imorgon kommer i alla fall B till mig, för första gången på väääldigt länge, så jag tänkte fixa nått gott att äta då...

nu måste jag jobba vidare i svenskan, vet inte om jag ska skriva om "bordellmamman" Heidi Fleiss eller seriemördaren Aileen Wuornos. får se hur jag gör.

Mannen jag ska gifta mig med

måste berätta en lite rolig sak...
imorgon ska jag bli intervjuad för Vecko Revyn, vad det är för slags intervju vill jag inte avslöja utan vi får helt enkelt se om ni lyckas känna igen mig och vem jag är när tidningen kommer ut!
intervjun är vid 12 och när jag är klar ska jag åka hem till Marcus så ska vi försöka jobba lite på min låt :)
ska bli kul, och kul att träffa Mackan, min favorit mackisen...

Har precis talat om för Marcus att han måste gifta sig med mig senare i livet, för han är så fruktansvärt söt och charmig och gör alltid så jag skrattar! han kan verkligen säga vad som helst så blir man glad för han är så himla speciell haha...
så ja, han har inget val.
ett gott skratt förlänger livet, så att jag skulle leva länge och va lycklig är en garanti haha.

frågade förresten Marcus, som har Dyslexi (men han stavar dysselekesi) hur man stavar till te.
för hur stavas det egentligen? Marcus sa "jag stavar teh" så söt! det visste jag direkt att det var fel och har nu lärt mig att det stavas thé!
alltså, fråga Marcus om stavning är inte alltid the best option... men ännu en gång bjöd han på ett gott skratt!
tack!


och här har ni honom, Marcus, biggedy mackan, mackisen, gym mackan... min framtida dyslektiska make!


En shopaholics bekännelser

hello lovers.

igår var jag ch mamma på förhandsvisningen av En shopaholics bekännelser.
jag måste säga att jag tycker den var lite överdriven. visst var den rolig och så, men en liten besvikelse och som sagt, lite överdrivna scener.
efter filmen gick det stora bussar till västermalmsgallerian där man fick 20% rabatt i alla affärer.
och när man gick fick man en goodiebag som innehöll lite blandade saker t.ex, boken en shopaholics bekännelser, choklad från lindt med krämig fyllning, private parts easy shaving gel, smycken osv.
under efterfesten i västermalmsgallerian träffade jag en jättegullig tjej som heter Susanna och var make up artist från Dior. Hon blev väldigt inspirerad av min klänning och ville gärna sminka mig. Hon var så gullig och hjälpte mig med massa saker och bad mig även att vara modell för henne då hon jobbar på NK och andra stora event för att promota Dior. Vilket jag tycker ska bli jätteroligt!

idag har det varit skola och efter åkte jag in till stan med Jennifer och Rodé och vi gick runt och kollade lite. först gick vi till NK och jag hälsade på Susanna eftersom hon bad mig komma förbi så fick jag prover på lite produkter hon tyckte jag skulle prova :) sen gick vi runt lite och jag hjälpte Jennifer att välja klänning till ett bröllop.

Nu är jag ensam hemma med mina syskon och har lagat lite middag, ska bara ta det lugnt.
kanske skriver mera senare :)

ciao


Bild från förhandsvisningen, bild lånad från finest.


och såhär ser klänningen ut som jag hade, kommer från Coast.

Fredag kväll

Ikväll har André varit här och käkat lite middag... och nu gick han för ca 20 minuter sen.
Vi har tagit det lugnt och suttit och snackat lite skit, skrattat och André har varit lite kaxig, men inte mot mig.
Vi har haft trevligt och kollat på lite klipp ur Andrés favorit American Psycho haha
Jag är jätteglad att han kom på middag ikväll, det var precis vad jag behövde! :)

Försöker välja ut vad jag ska ha på mig på den stora födelsedagsfesten som jag ska färdas 4-5 timmar med bil för att gå på. Man ska helst ha på sig något rosa också... hör och häpna, jag hittar INGET rosa i min garderob! eller jo, men inget festligare. känns riktigt jobbigt nu.
och så som jag tolkat det ska det vara en fest med lite crazy things.
ska man ha klänning? spricker byxorna om jag har byxor på mig? vad ska jag ha för skor? MÅSTE det va rosa? är det tillräckligt fint? smycken/accesoarer? ska vi va ute och kommer det va kallt? så mycket frågor...
och inte nog med det, mamma tyckte det va en bra idé att ta med 2 alternativ... kan inte se hur jag ens ska kunna kompa ihop en bra outfit just nu så två känns impossible.
nej fy.. jag vill slippa allt det här nu och sova.


Taking back my love



Go ahead just leave, I can't hold you, you're free...
I gave you your dreams, cause you meant the world to me.
So did I deserve to be left here hurt?
boy, you're stone cold, you say it ain't so,
I'd give it all up but I'm takin' back my love
I've given you too much and now I'm takin' back my love
My love..

What did I do but give love to you?
I'm just confused as I stand here and look at you
Go 'head, keep the keys, that's not what I need from you
You think that you know, you've made yourself cold
How could you believe them over me? I'm your girl
You're out of control, how could you let go?

where words fail to explain, music speaks

Nu är det på gång!
Lucas påbörjade en låt till mig och nu har han och Marcus gjort klart beatet. Den är så fin och det kommer bli riktigt bra!
Låten ska spelas in i Kims studio... Nu ska Lucas bara skriva klart texten. gud va roligt!

Imorgon kommer André hit och ska käka middag, tänkte fråga Lucas och Mackan om dom också vill komma och käka och snacka lite skit.
På lördag tror jag att jag ska åka upp till värmland över dagen och gå på födelsedags fest!
får se lite vad som händer och fötter.
På söndag ska Elinah och familjen komma hit på middag, kommer bli så mysigt!

Nu, här och nu, ska jag ta en dusch sen ska jag kolla på tv, äta middag och sooova :)

Måndag!

Hej allihopa!
idag var jag i skolan och det gick bra. Var skönt att komma tillbaka nu efter att ha vart sjuk så länge.
Jag slutade klockan tre och då åkte jag hem till Lucas.
Jag köpte med mig fika ifrån espresso house, Lucas och André ville ha Latte med hasselnöts smak och jag tog en chailatte. Plus att jag köpte med mig cheesecake, brownies och chokladbollar.
När jag kom dit satt dom och spelade haha, sen började jag och Lucas sjunga karaoke och nu har vi ett litet projekt på gång så jag ska ta och åka dit nå ndag nu snart och sätta igång med det vilket kommer bli så sjukt roligt!
Kan inte avslöja än, men det kommer ni få ta del av här på bloggen när det är klart :) haha

Det har vart jätte trevligt idag och jag kom hem för ett litet tag sen.
Vi gick hem till André innan jag åkte hem också, så gick dom med mig till stationen.
Har druckit lite té och nu är det dags att lägga mig i sängen och lyssna på lite musik :)

skriver mera imorgon, godnatt! :)

J'adore Dior


Jag älskar fina accesoarer, örhängen, halsband och armband.
Något annat som jag älskar är Christian Dior, min absoluta favorit. Min Dior Gaucho saddle bag
är min favorit väska som jag har matchande plånbok till också. Var nyligen inne på deras hemsida och kollade på lite nya saker och hittade jättefina smycken, speciellt armband som jag verkligen gillade, som jag självklart vill dela med mig av. så vet ni att ni ska klicka på bilden för att få se lite större :)



Visst är dom fina? vill även visa en till sak ifrån Dior. Det enda som egentligen är speciellt med den är att den är från just Dior, och ja... mönstret. MEN den har inga extra finesser eller något utan det är faktiskt en helt vanlig... PENNA!



I don’t care how you do it. Just show me that you care.

B, att du tar åt dig så? den här vänskapen är LÅNGT ifrån över.
mitt inlägg häromdagen handlade INTE om dig. förstår inte att varje gång jag säger något/skriver något negativt varför du direkt antar att det är riktat till dig? speciellt inte när jag så tydligt talat om för dig vad jag vill. du vet vad jag vill.
om du ville att allt skulle vara som förr skulle du ha försökt a little harder! du vill inte... jag ser inte minsta ansträngning från din sida. jag har uttryckt många gånger att om vi skulle börja umgås igen skulle allt bli som vanligt, det vet du också innerst inne men väljer nått helt annat. du väljer att fortsätta ha det som det är.
jag finns tillgänglig för dig hela tiden, jag har dig på msn, bilddagboken, du har mitt telefon nummer. jag är ett sms/samtal ifrån dig och du kan ringa mig när som helst. du vet att även om vi inte pratat nu och vi har behövt tid ifrån varann så vet du att om du ringde mig och behövde mig skulle jag finnas där för dig.
vet inte längre hur jag ska nå fram till dig därför väljer jag att skriva detta inlägg.

Vad jag skriver om A handlar inte om att jag ska försöka strö några salt i såren. Han är en fin vän till mig som jag är glad över att ha i mitt liv, han är en bra kille som jag alltid kan prata med. jag behöver nog inte tala om för dig, för du vet om det också.
A är min vän och om jag lägger upp något med honom eller skriver nått om honom handlar det inte om dig på något sätt. Jag skulle aldrig göra så och absolut inte mot dig, inte mot någon.

Det är så mycket jag vill säga till dig, så mycket jag vill förklara. Försöka få dig förstå hur jag känner. Jag har förstått vad du inte tyckte kändes bra och vad du tycker att jag gjorde för fel, men jag tror inte du förstått vad jag tyckte blev konstigt i slutet och jag har inte fått en chans att förklara det. Mitt beteende och min ilska mot dig har en anledning,

om du VILL att det ska vara som det var förut kan du ju börja med att ta bort min block på msn så att man åtminstonde kan prata ordentligt. jag är verkligen inte ute efter att bråka mer med dig nu, jag är trött och riktigt less på dig, jag kan verkigen inte vara med tydlig med vad jag vill. är du villig att prata och lösa det här ska jag göra allt jag kan för att få dig förstå. jag är bara trött på den här situationen. Skrev här för jag vet inte hur jag ska nå dig.

om du vill att det ska va som förr, bevisa det.


Torsdag

va roligt att statistiken på unika läsare hålls uppe varje dag trots att jag inte är så aktiv!
ska verkligen försöka komma in i bloggandet igen...

Torsdag började med att jag vaknade och åke för att fixa naglarna hos Magda, dom blev riktigt fina och jag ska försöka lägga in en bild imorgon. Sen köpte jag en sallad och blev upphämtad.
Hemma så tog jag det bara lugnt och kollade på Oprah, var tvungen eftersom att Hugh Jackman (så heter han va?) ifrån filmen Australia var med. Han är sååå gorgeous!
Jag lyckades övertala mamma att vi skulle åka och kolla på lite nya möbler till mitt rum. Jag köpte nya möbler för nästan ett år sen, men nu vill jag ha mörkare möbler tror jag... så vill jag tapetsera om :) litet projekt, men förändring är roligt tycker jag.
Hittade min tapet, som jag letat efter och undrat var jag skulle få tag på den... där fanns den på Silvan bygg i kungens kurva, kärlek.

Sen åkte vi hem och jag har legat i sängen mest och bara tagit det lugnt. När man inte mår bra och är lite krasslig är det skönast att bara mysa. Det börjar kännas lite bättre nu, får fortfarande ont men lite bättre är det! på rätt väg...
nu måste jag sova innan min mamma blir tokig på mig.

godnatt...

5/3-09

this so called friendship between us, is OVER!

jag har så jävla ont!

va konstigt det känns när jag sätter mig och ska blogga... som om jag inte har så mycket att säga.
jag kan berätta att jag senaste dagarna inte alls mått bra. jag har ont i magen och det värker konstant. jag sover inte på nätterna och jag har huvudvärk. huvudvärken kan man ju förklara på det enkla sättet att jag helt enkelt inte sover.
i fredags låg jag vaken HELA natten, så vid halv 7 tänkte jag att det är ingen idé att somna nu så jag gick upp och hjälpte mamma städa heeeeeeeeela köket! jag satte på disken och plockade ur den när det va klar. jag tände ljus och städade lite i vardagsrummet och på matbordet. när affären öppnade klockan 9 så gick jag dit och handlade lite, gick hem igen och gjorde frukost och bakade scones. HUR ORKADE JAG?
sen kom det hit lite folk på kvällen och kollade på Melodifestivalen här, då somnade jag och sov i en timme... sen vaknade jag och gjorde mig i ordning så gick vi ut på nattklubb!
när blue moon bar stängde klockan 3 på natten så åkte vi hem till en kompis och hade "efterfest".
så kom vi hem tidigt på morgonen igen.
suck.

idag var jag hemma från skolan och har haft ont, känner mig väldigt låg och jag har verkligen ingen som helst energi.
klockan är snart halv 2 och jag sover fortfarande, kommer förmodligen inte sova på hela natten nu heller.
hatar att må såhär dåligt, vet inte riktigt hur jag ska äta heller för vad jag än äter så mår jag illa hela tiden.
jaja... nu måste jag försöka sova.
ska försöka återkomma med ett lite roligare inlägg imorrn!