lycklig


klart jag också hakar på slitna jeans trenden...




Some people makes you feel, as if nothing else matters...



Elinah, min syster, min livskamrat. 18 fina år tillsammans och jag ser fram emot resten av våra år tillsammans. jag älskar dig från djupet av mitt hjärta och jag hoppas du vet det.

loves liz lisa


jag älskar fortfarande kläderna från det japanska märket Liz Lisa. 
dom gör helt underbara saker och jag brukar gå in på deras webshop för det kommer verkligen nyheter hela tiden!
idag hittade jag en ny favorit... sjukt snyggt tycker jag. 



guess who's back

precis när jag började känna mig bättre så hände följande... 
jag var i söndags på min lillasysters dansuppvisning, när vi stog och väntade på att få komma in så fick jag kramper i magen och det högg i sidorna. det höll i sig länge sen gick det över ett tag och kom tillbaka, som attacker. 
åkte hem och vilade ett tag och jag hade fortfarande ont. sov i princip hela dagen och vaknade på kvällen. problemet kvarstog och jag bestämde mig för att åka in till akuten. 
för att göra en lång historia kort så fick jag ta massa prover och dom ville ha kvar mig för jag hade en inflammation i kroppen men dom ville också veta vart mina magsmärtor kom ifrån. jag var tvungen att vara fastande och åt eller drack inget på 2 dagar. har i alla fall precis idag kommit hem ifrån sjukhuset och jag har åkt fram och tillbaka till ultraljud för att kolla om dom hittar något, tagit prover osv. men dom hittar inget speciellt. förutom att jag hade en inflammation då. 
personligen tror jag att jag har fått magkatarr som det heter som man får om man stressar mycket, när jag fått det tidigare har jag också fått väldigt ont i magen. 
men nu är jag hemma och jag känner mig lite bättre, känner mig dock lite hängig och trött. har ont i armarna, är sjukt rädd för nålar och det känns inte som om dom gjort annat de senaste 3 dagarna än stuckit mig. droppet var så sjukt obekvämt också. men men. nu är det över i alla fall, jag mår hemma och det är lite bättre. tack till alla som ringt och hört av sig till mig för att hålla mig lite sällskap när jag legat ensam på rummet. 

no need to worry! 
skriver igen senare och då blir det fashion..... mmmmmmmmmmm fashion! 

Vanilla & Smoke

im back again, jag blir bättre och bättre. 
vill faktiskt tipsa er om en eyeliner. den kommer ifrån make up store och den är riktigt snygg. den heter "smoke".
jag brukar använda den att rama in ögat med istället för helt svart för det blir inte lika hårt. om ni förstår vad jag menar, det blir lite mer smoky, sjukt snyggt. på bilden ser den däremot väldigt grå ut, blir lite mörkare runt ögat. så det tycker jag absolut att ni ska testa! 
det finns ju många som tycker om att använda vit eyeliner under ögat, vilket ger illusionen av ett större öga... till er skulle jag vilja rekommendera att använda en benvit penna istället, då vitt kan bli lite för ljust. Benvitt ser lite mjukare ut. och då vill jag rekommendera eyelinern "vanilla" som är met benvit lite åt det ljusgula hållet... ser riktigt fräscht ut faktiskt :)



söndag förmiddag

godmorgon allihopa...
jag ska alldeles strax åka iväg för att se på min lillasyster som har våruppvisning på sin dansskola.
har sån sjuuuk värk i ryggen och ner i svanken, ont som fan har jag faktiskt.
lite svårt att hitta något att ha på sig, lyckas inte hitta något som är tillräckligt svalt.
en sån här klänning från Paul & Joe skulle inte sitta heeelt fel.
nej, det är faktiskt precis vad jag skulle vilja ha på mig idag. kanske får klicka hem en sån från internet då...
vi hörs senare




friends like us shouldn’t be apart

hallå där, kom precis hem faktiskt. 
har varit hos min vän Alexia som bor ute i Djursholm. Hon, jag och Daniella grillade tillsammans med några andra och hade jättetrevligt och mysigt. så underbart att träffa dom igen, det var så länge sen nu. vi gick tillsammans i Djursholms samskola förut. jag har alltid otroligt roligt med dom och dom är UNDERBARA!

nu måste jag sova. är jättetrött och jag mår inte så jääättebra. 
Men, till Alexia och Daniella vill jag bara säga tack för ännu en fin kväll tillsammans med er. är så glad att jag har er och jag finns här för er, hoppas ni vet det. 
det har varit så tufft nu och det har varit mycket att göra, ni vet man byter skola och allt... det blir lite svårare att hålla kontakten. men ni betyder så mycket för mig, och vi har så mycket kul som vi ska göra ihop, så vi måste fortsätta nu så vi hinner med allt! 3 år har gått sen jag träffade er första gången, wow. när jag satt med er ikväll och skrattade så undrade jag verkligen hur jag kunnat låta det gå så lång tid innan vi träffades igen och jag var så glad när jag var på väg till er för jag visste att oavsett vad som händer så kommer jag ha det kul, jag kommer skratta och jag kommer må bra. allt tack vare ert sällskap. jag älskar er tjejer, ni är underbara. 



because you are loved

hej vänner!
fick en kommentar att jag borde uppdatera mera... jag vet jag vet! jag är inte den typiske bloggaren som uppdaterar bloggen minst 4 gånger per dag. jag är väldigt upptagen just nu och har mycket att göra. när jag inte jobbar och det står mellan att sitta hemma och blogga eller gå ut i solen och njuta av mitt liv och goda vänner, så går mina vänner alltid före.
men jag ska absolut försöka förbättra mig på att uppdatera. kanske börjar blogga för en hemsida också ;)  såå... håll utkik så får vi se vad som händer. men jag lovar, i'll be better.

busy busy day... hann inte riktigt med allt jag hade hoppats på. men det känns ändå som en otroligt lyckad dag! :)
var i skolan och skrev uppsats på engelska, blev klar ganska fort så jag väntade på Martina sen åkte vi hem till henne och piffade till oss lite, sen rörde vi oss in mot stan, satte oss på Fresco. För mig blev det en Focaccia med kyckling och Martina åt Ceasar sallad. Sen kom mamma och hämtade upp mig. Var på banken och fixade med mitt bankomatkort och beställde nytt legg, snart fyller jag ju 18 och då är det dags för ett nytt!
Sen åkte jag och mamma till Mormor en snabbis, sen var hon och jag på en sak som jag fortfarande inte riktigt vill avslöja. Mötte upp mammas bästa vän Carola. Mamma var tvungen att åka hem så jag och Carola bestämde oss faktiskt för att ta en liten runda i nacka forum.
Jag köpte ett par jeans, maaassa underkläder och lite toppar samt smycken :)
lite enkla och fräscha bas plagg :)
det jag inte hann göra idag var alltså träffa Noor och Hålla Yasmin i handen när hon tatuerade sig.

Sen drog jag mig hemmåt och jag har vart ute och gått lite med Philippa.
nu är jag helt slut och ska faktiskt sova, ska ju jobba imorgon! måste säga att jag älskar mitt jobb, dock inte på grund utav att man får äta glass. Utan av den anledningen att jag har en otroligt bra chef, Hanan, hon är underbar! och det är såå roligt och man får träffa så mycket människor, jag är ju väldigt social och öppen och älskar att träffa nya människor.
och hårt jobb lönar sig alltid i slutändan har jag hört, det visade sig ju nu när jag fick min lön idag också...

hoppas ni alla haft en mysig fredag, det var ju faktiskt helt underbart väder! Måste tipsa om en fantastisk låt som vi lyssnade på hemma hos Martina idag, den heter You are loved - Josh Groban. Fantastisk!
Imorgon är planerna lite oklara, jobba ska jag göra och sen ska jag antingen hem till Martina eller ut till Djursholm hem till Alexia och grilla lite med henne och Daniella, två underbara tjejer som jag saknar otroligt mycket, vi hade sjukt mycket kul när vi gick i skolan ihop :)
så jag får se vad som händer. glöm nu inte att lyssna på You are loved - Josh Groban!

puss kära kära läsare

We were never friends. We were...something else.

Helgen är full av planer.
Imorgon ska jag till skolan, åååh det ska bli såå roligt att gå till skolan! har inte vart där på jättelänge.
var sjuk och hemma i en vecka, sen var det påsklov och nu har jag praktiserat i en vecka. 3 veckor och jag saknar skolan. haha. kommer bli jätteglad när jag ser alla imorgon! och alla mina vänner... åh va roligt.
efter skolan ska jag försöka hinna med en lunch med Min älskling Martina på fresco hinner jag det så ska jag springa förbi en vän, beror dock lite på när vi slutar imorgon för klockan 3 ska jag försöka hinna vara med Yasmin hos tatueraren för hon ska göra sin FÖRSTA TATUERING! och jag vill så gärna vara med och hålla henne i handen. Klockan 5 ska jag vara på... hmm... det vill jag inte riktigt avslöja. men det är otroligt viktigt i alla fall.

kollade lite på internet nu och hittade otroligt ball klänning från matthew williamson som jag tyckte var riktigt snygg!
vad tycker ni?


tröttis

hej vänner!
dagen var otroligt seg idag på praktiken, inte mycket att göra och det som fanns att göra ville dom flesta sköta själva. idag kände man väl mest att man var ivägen. fick ledigt imorgon! skönt. Hanan smsade mig och undrade om jag kunde jobba imorgon. så imorgon ska jag jobba igen men jag har otroligt skön arbetstid imorgon, börjar kl15:00 och stänger någon gång mellan 19:00-20:00.
Helt slut är jag faktiskt, men ska ta och se en film snart och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. ta igen lite sömn och det ska bli riktigt skönt. jag är otroligt trött och skulle kunna somna nu haha.
ni får ha en bra kväll... ska försöka komma på något lite roligare att skriva om och kanske visa/tipsa er om tills imorgon.
kram på er!


imorgon ska jag ringa glocalnet och äta upp all glass på jobbet!!!

Din fega jävla idiot. skriva en anonym kommentar? herregud va ledsen jag blir när någon som du skriver att all glass kommer ta slut när jag jobbar där! du är ju fan pinsam. och när du skriver att jag borde lära mig stava bättre ifrågasätter jag din åsikt starkt! om du syftar på att jag skrev "gick upp 6 imorgon" fast det skulle stå "gick upp 6 imorse" så vill jag bara påpeka att det är inte ett stavfel, det är ett oerhört stort slarvfel vilket en intelligent människa nog förstår med tanke på att jag skriver hur fruktansvärt trött jag är. men men jag kan inte klandra dig för att du är ointelligent och inte klarar av att tänka längre än vad din näsa räcker. sen hjärtat, du själv kan inte stava speciellt bra du skrev "nät din mamma" men jag, intelligent som jag är, ursäktar dig för ditt lilla fel och förstår att du förmodligen menar "när din mamma"

ska du göra en sån här sak så gör det åtminstonde rätt, klaga inte på andras fel när du inte kan bättre själv. anynom var du inte heller, haha du trodde att du var anonym bara för att du inte skrev ditt namn, mer bevis på ointelligens. har spårat din IP-adress och vet var du bor samt att du är användare av Glocalnets bredbandsbolag. Imorgon ringer jag till Glocalnet så kommer jag få alla dina uppgifter. pinsamt, mycket pinsamt.

funderar starkt på hur du själv ser ut, du kan ju inte ha mycket till liv med tanke på att du sitter där bakom din datorskärm och inte hade bättre för dig än att gå in här och skriva något sådant patetiskt. skrattar åt individer som dig.
Hare bra, heeej!


:(

idag var det första dagen på praktiken, jag är heeelt slut...
efter praktiken åkte jag till glass så gick jag och Hanan igenom rutinerna innan stängning.
jag är jääätteledsen men jag orkar faktiskt inte skriva mer... gick upp 6 imorgon och har jobbat sen halv 8. skurit mig på två ställen har jag gjort också :( så jag har lite ont i fingrarna, nej usch vilken jobbig dag, likadant blir det imorrn också.
hoppas ni haft en bra dag! kram

Jobba på glass!

Godmorgon! jag har faktiskt vart vaken ett tag och duschat osv. ska ta och klä på mig något sen ska jag fixa till håret lite och sen åkta till jobbet, ska jobba mellan 12 och 18 idag. Så är ni sugna på glass så ska ni ju självklart komma till glass som ligger ungifär vid vasaparken. Efter jobbet får jag se vad som händer, antingen åker jag direkt hem eller så tar jag en fika med en kompis i stan :) Yasmin och jag kanske skulle sola också... får se vad som händer :) ha en bra dag så hörs vi senare


Gårdagen

har inte kunnat blogga så mycket idag pga att vårat internet har verkligen strulat... det har det gjort ett tag nu men nu börjar det bli värre och riktigt irriterande faktiskt.
igår var det jättemysigt, var på stan med Martina, mötte Becca ett tag, sen träffade jag Alexia, Daniella och Jacob i Kungsträdgården. Vi satt där i solen och det va sjuuukt skönt.
Sen åkte jag hem och då gick jag och handlade lite för att åka och grilla med två tjejkompisar.
sen funderade vi på hur vi skulle ta oss ner till vattnet och vi bestämde oss för att cykla. det va så länge sen jag cyklade haha! men det gick ju bra och vi kom snabbt ner till vattnet och la ut vår stora mysiga filt på bryggan, tände grillen och så åt vi honungsmarinerad kyckling med pastasallad och så hade vi massa jordgubbar och annat gott med oss.
min lillebror va så himla gullig och gav mig sin påse han hade köpt med marshmallows som han tyckte att jag skulle grilla... och det gjorde jag. jag åt två grillade marshmallows och sen hade jag fått enough haha, sjukt sött!

det var i alla fall jättemysigt vid vattnet och det hoppade upp små fiskar på ytan, så mysigt.


8 favoriter





två sjukt söta (rosa) klänningar som kommer från ASOS!



En klänning och en blus som kommer från Dolce & Gabbana, väldigt marina inspirerat tyg som ni kan se.



Lite enklare Klänning och Topp ifrån Fendi.



Och här har vi två snygga klänningar ifrån Marc By Marc Jacobs.

Min Hjälte

vet inte riktigt vad jag tänkte skriva om nu när jag loggade in här på blogg.se.
och jag har legat nu ett tag och funderat på något.. kände att jag behövde skriva. plötsligt gick det upp för mig att det enda rätta är att skriva om en fantastisk människa. vi satt på bussen i onsdags och pratade då hon skojade med mig "kan inte du hjälpa mig att skriva en uppsats om en hjälte". Jag kommer nog inte skriva din uppsats hjärtat, men jag skriver gärna om en hjälte här på min lilla blogg, min hjälte.
Yasmin Al-Jeddahwi, ja... vi lejon som du själv vet vill vi ju att våra vänner ska veta hur mycket dom betyder för en och det här är mitt försök att tala om det för dig. jag är så glad att vi kommit varandra så nära som vi gjort det här senaste året. du har alltid varit en tjej som jag mått bra av att vara med och jag har alltid kunnat skratta med dig, som när vi gick i wisénska för liksom 5 år sen, haha kommer aldrig glömma alla gånger vi legat i sofforna och skrattat.
har jag något jag måste prata med någon om så känner jag direkt att jag vill prata med dig.
som när jag för någon vecka sen fick lite panik och var ledsen, fast jag själv inte ens visste vad som var fel så kom du till mig och var med mig, och allt kändes bättre. mitt egna lilla lyckopiller, det är du det!
och du har inspirerat mig sååå mycket... "if you can dream it, you can become it". wow.
för mig är du en hjälte. tack för alla fina stunder, alla uppmuntrande ord, all glädje du gett mig, din vänskap och all din kärlek. jag finns alltid här... åh va jobbigt, nu fick jag den där klumpen i bröstet.. och tankarna flyger i huvudet "undrar om hon verkligen förstår, hur ska jag göra för att verkligen verkligen få henne att veta". så för att understryka säger jag det igen, jag finns ALLTID här för dig - och jag älskar dig från djupet av mitt hjärta! du är värd mer än guld, tack för att du är du!



asos



Här är två skor som jag hittade på asos nyss. love it.
give me shoes shoes shoes, lift me up to the sky. oh give me shoes shoes shoes, take me higher and higher.

alltid mys hemma hos mig

hej allihopa!
bakningen igår gick toppen och resultatet blev riktigt bra faktiskt. bilderna av resultatet har jag däremot på mammas kamera och därför har ni inte fått se, ÄN!
när vi hade bakat gick jag och Elinah ut en sväng med lilla chihuahuan millie, millie vanilli!
då ringde våran male friend Rodé och ville vara med oss, han ville dock inte erkänna det och fråga själv om han fick komma så vi bjöd hit honom. Jag, Elinah och mammas man satte oss i bilen och körde ner till stationen och hämtade upp Rodé och sen var det dags för mig att övningsköra, underbart... det gick bra och jag fick köra runt lite i ett område och sen, for the first time... JAG FICK KÖRA HEEELA VÄGEN HEM! I TRAFIK! rondeller och allt... haha jag va så stolt att jag ringde mamma och bad henne komma ut på uteplatsen och se mig rulla in på gatan. parkerade gjorde jag också såklart!
sen gick vi alla in och ja vad gjorde vi då, lyssnade på musik och snackade. vi tog det helt enkelt lungt. sen var tanken att vi skulle kolla på film, men jag och elinah fick vänta så länge så tillslut kände ingen för att kolla på film och då låg vi i soffan och lyssna på musik och myste.
fördel med att ha lite mindre säng - det känns inte ensamt när man sover själv.
nackdel med att ha lite mindre säng - 3 personer i en 140 säng, mysigt? javisst! trångt? väldigt.

ohohooooj, nu blev jag sugen på mammas kyckling som hon gör i ugnen... gotta go, ska pussa och krama på mamma. ikväll ska det bli kyckling till middag!

dra en slagg

OCH, elinah ska dra en slagg här... kan ni gissa vad det betyder?

reporting from the book family kitchen!

nu står jag och elinah i köket och ska baka lite!
vi ska göra äppelknyten, gjorda av smördeg och äpplen (obviously) som ska få gotta sig med massa kanel och socker!
sen ville elinah ha något chokladigt så vi gör grymma kärleksmums!
resultatet får ni se i bilder sen, so this better be good.

tillsvidare får ni nöja er med en bild på mig och elinah!


sooooooola

nu är jag up on my feet, påklädd och klar och ska alldeles strax åka och träffa Yasmin och sola.
sen ska jag åka hem och ringa Elinah.
nu måste jag rusa iväg.

she falls asleep... dreaming she's in his arms.

hallå där, har ni också legat vakna nån gång och bara stirrat i taket och det enda ni kunnat tänka på är en speciell person? någon som gärna stannar där också. i do, väldigt ofta. kan det vara därför jag inte kan sova? haha kanske.
nu måste jag faktiskt sova i alla fall.. ska upp vid 10 och sen ska jag och Yasmin åka och sola lite, sen kommer Elinah, älskade syster hit och vi ska mysa! då tänkte jag att jag tar lite foton under dagen så får ni se sen... 
puss på er! hoppas ni alla haft en underbar dag

dagens bokstav: V - vilja vara med någon


waiting for the chance to get to tell you im the one you should be with


dont hate the player, hate the game

häromdagen satt jag och pratade med min bästa kompis andré på msn, han satt och skojjade med lite tjejer på en hemsida, då bestämde jag mig för att jag skulle leka lite med min kääääära vän. så jag gick in på ett konto och började skriva till honom, utgav mig för att vara någon annan. eftersom jag känner honom så bra och vet vad han gillar/inte gillar. så jag skapade bilden av någon som va i princip som honom, fast tjej.
okej, andré... lets be honest. han gillar att ha rätt och ingen ska ha övertaget, speciellt inte en tjej.
först började jag såklart flirta lite med honom för att få hans intresse... han litar ju på mig och mina åsikter så han visar mig allt som han tror att den här tjejen skriver till honom "hahaha kolla vad den här tjejen skrev till mig" och visar allt.
tillslut blir han faktiskt lite gullig och ber om mitt nummer... fick lite dåligt samvete för jag visste att jag skulle va tvungen att va elak mot honom, annars skulle han försöka snacka sig till mitt nummer... vilket han först gjorde tills jag sa till honom att han inte skulle "hate the player hate the game" hans svar var att han inte hatar nått av dom och då sa jag "says the player whos playing the game".
Andre - "hur kan hon säga så? vad menar hon med det? fan va hon är kaxig! i like it!" 
han frågade mig vad jag tyckte att han skulle svara "hon har ju väääärsta övertaget nu". så innan han ens han svara på det så skrev jag "nu fick jag tyst på dig" haha han blev alldeles chockad över att hon skrev innan han ens svarat. jaja ni förstår...
så träffade jag honom i lördags (dagen efter) och när vi står och ska betala biobiljetter är ämnet oundvikligt "alltså den där tjejen jag tänkte på henne hela natten, nu vill jag ju ha henne ännu mer"
nej men andré säg inte sådär... "vadå jo jag vill ha henne mer nu"
och ja... the look on his face när jag avslöjade att det var jag, PRICELESS! och gissa om han var irriterad...
well, andré baby... du har mött din överman och nu har vi konstaterat att du kommer aldrig hitta en bättre tjej än mig :D

get rich or die trying haaaaha

oj oj oj, kollade statistiken igår och då hade antalet läsare stigit sjuuuukt mycket igen...  hmm
idag har vart en ganska lugn dag för mig, yasmin sov över hos mig igår och idag vaknade vi, åt frukost sen åkte vi iväg och solade. sen kom en kompis hem till mig och har vart hr och kollat lite på tv, bara tagit det lugnt.
nu tänkte jag i alla fall lägga mig i sängen och kolla på lite film, måste se slutet på in the land of woman och sen blir det nog stomp the yard.. jag vill också ha en kille som kämpar för mig uppmärksamhet! that we like..

och juste.. idag talade marcus, ni vet han som jag ska gifta mig med? nu är det helt klart bestämt att det är han som gäller då han bara gav mig ett litet tips på hur jag kan investera mina pengar och få 30 000+ på en vecka... han pluggar ju finans och ekonomi och jobbar på SEB så killen kan sin grej!
underbart... nu ska jag get more money... hur jag ska göra det får va min lilla hemlighet :)

Hello Sunshine

Vilket underbart väder!
har inte sovit mycket inatt men känner mig ändå väldigt pigg, det måste vara för att det är så soligt ute, man blir ju så mycket gladare :) Idag ska jag jobba, ska bli så roligt... just nu jobbar jag på en glassbar som heter GLASS, visst är det underbart?
GLASS ligger vid vasaparken (Dalagatan / Observatoriegatan). omöjligt att missa! stora röda skyltar.
är ni i vasastan så tycker jag absolut att ni ska komma förbi GLASS, köpa glass och sätta er i solen ett tag och bara njuta. Glassen kommer ifrån venedig och den är fantastisk!
det finns något för alla smaker, vanlig chokladglass, 70% mörk choklad, vit choklad, pannacotta, riktigt god jordgubbsglass, en härlig mix av mango morot apelsin och citron, citron sorbet, melon glass, kanel glass, mint choklad, pistage... det finns otroligt mycket god glass, så kom förbi!
vi ses sen då! :)





Liiite glass från GLASS! :)



Fina fräscha lokaler :)

bara tanken får det att pirra i hela magen!



hip hip hooray, we all love L.A!

fashion on my mind



Klänning - Burberry
Trenchcoat - Burberry
Väska - Miu Miu
Skor - Lanvin



Jacka - Zac Posen
Klänning - Rick Owens
Väska - Marc by Marc Jacobs
Skor - Marni



Jacka - Diane Von Furstenburg
Tröja - Splendid
Jeans - J Brand
Skor - Lanvin

renovering

ja, mamma har startat ett efterlängtat projekt här hemma... göra om mitt rum.
för lite mer än ett år sen så köpte jag en ny säng och gjorde om lite men jag har ju som jag skrivit tyckt att det känns lite tomt i min stora säng, så nu är tanken att vi ska köpa en liiite mindre säng, så ville jag ha en mörkare säng och då skulle det inte passa med garderoberna, så skulle jag vilja ha en fond vägg och så var det igång... och tillslut hade jag kommit fram till att jag ville ändra på i princip allt.
allt är ändrat. alla väggar har blivit målade kritvita (istället för min vitrandiga tapet) och så har jag satt upp en svart fond tapet med silvrigt mönster. very nice!
detta projekt startade i torsdags, då sålde vi sängen och började tömma mitt rum på alla saker, Målar Owe spacklade och målade i lördags och idag har han målat lite till och tapetserat.
nu har jag en hel del kläder som ligger kors och tvärs över hela vardagsrummet som jag måste försöka rensa!

visar lite före och efterbilder sen :)

världens helt klart grymmaste Lucas!



Nu MÅSTE ni lyssna på Lucas låt, gå in på youtube och ranka högt nu! 
han har gjort text och allt själv och som jag skrivit förut är han sjukt duktig och låten fastnar verkligen på huvudet.
i love it! Lucas, nu vill jag också göra musik med dig!