with you is where i'd rather be



idag har jag varit hemma och tagit det lugnt mest. sen fick jag lite middagssällskap.
imorgon ska jag åka med min vän André till east street tror jag... om han inte drar sig ur! haha får se lite vad som händer.
godnatt på er! nu ska jag försöka sova... imorgon har jag och mamma bestämt att vi ska gå upp och göra mysig frukost och titta på Twilight! mysigt va? :) så som ni förstår är det dags för mig att försöka sova så jag orkar upp!
hoppas alla haft en underbar helg.
puss

you used to call me, just to say "i love you baby"



godmorgon allihopa! nu sitter jag och mamma och ska titta på det sista av filmen vi hyrt. senare idag tänkte jag grilla lite tror jag :) så jag hoppas att det kommer över någon kompis, vet inte riktigt hur pass duktig jag är på att hantera grillen, men det lär vi ju märka! om jag inte eldar upp hela håret så lägger jag upp lite bilder sen :)
vad ska ni göra idag? puss och kram

baksmääääääällan

sitter hemma ensam just nu, snart kommer mamma hem.
idag har jag varit på bio med André, vi såg baksmällan... den var riktigt rolig. när vi skulle gå till salongen kom en man som jobbar på rigoletto och frågade oss om vi hade sett filmen Borat och vad vi tyckte om den. Sen gav han oss fribiljetter till nya filmer Brüno! så det va kul, tror den kommer va riktigt rolig. väldigt snällt av honom!
träffade även mammas vän Carolas bror Christian som jobbar på rigoletto, och han i princip bjöd mig på det vi köpte att äta och dricka. tack Christian, så snällt utav dig! filmen var riktigt rolig, i loved it!
jag och André gick på den tidiga bion så jag va hemma vid 9 och då kom Camilla och hennes pojkvän CH hit.
Vi satt och pratade länge och det va så mysigt, jag är jätteglad att dom kom hit och höll mig sällskap.
jag har precis pratat lite i telefonen och nu sitter jag och lyssnar på Liberian Girl med Michael Jackson.
wow, den är så fin.

"You know that you came and you changed my world. Just like in the movies, With two lovers in a scene.
And she says... Do you love me? And he says so endlessly... I love you!"


mys med mamma <3

idag har jag varit och shoppat med mamma, en ny jeans kjol och 4 nya toppar uppdaterades garderoben med :)
idag åkte även Roberto och småbarnen till spanien. dom ska vara borta i 2 veckor. jag och mamma är hemma eftersom mamma har massor med jobb just nu och jag har också lite viktiga och spännande saker jag måste göra :)
så nu är det bara jag och mamma hemma! 
vi har varit och hyrt en film, revolutionary road heter den. med Leonardo Dicaprio och Kate Winslet, det kan ju bara va bra! eller hur? :) nu ska jag och mamma har påbörjat middagen och så köpte vi med oss dessert när vi var i stan :)
så jag och mamma ska ha supermysigt som ni förstår.
nu ska jag göra lite sallad till kycklingen, ta hand om er

kram

I believe in myself, my love, my strength and all that I have to give!

jag är en nattmänniska, yes i am.
ligger i sängen och lyssnar på Just Once med James Ingram. Den låten har fastnat på mitt huvud, och sen är den ju otroligt fin. Första gången jag hörde den var när Magnus sjöng den. Han var lite nervös då men jag spelade in det på min mobil och jag har lyssnat några gånger på den, han sjunger så sjukt bra! och med otrolig känsla! det tråkiga är att det finns lite olika versionen på den men jag har inte riktigt lyckats hitta en som jag gillar lika mycket som min dåliga mobil inspelning där Magnus sjunger... haha!
Magnus, snälla... du kan väl spela in den åt mig? :)

har kollat lite gamla dokument och sånt, rensat lite... så har jag hittar massa gamla söta saker. ni vet när man tycker om någon och den personen säger saker till en som man inte vill glömma, utan man vill spara det så man kan titta på det flera gånger. sånna söta saker kollar jag på just nu :)
sååå mysigt, jag har kvar konversationer från när man precis höll på att lära känna varandra och man flirtade lite oskyldigt och allt var nytt, pirret i magen, spänningen med att lära känna någon ny. jag älskar det!
 och glädjen man känner när man är intresserad av någon och det faktiskt verkar ömsesidigt, första gången man träffas ensamma, första gången han kommer hem till en, första gången han träffar föräldrarna, första gången han kramar en, första gången han sover över. åh va mysigt... att vara nykär.
att känna så som jag känner lite just nu är däremot en annan sak, när det känns som om personen börjar glömma bort sånna saker, vad han har sagt och vad han gjort tillsammans med en. när det känns som om det tar slut innan det knappt hunnit börja. och att man känner att det hela tiden är fram och tillbaka och mixade signaler.

En sak vet jag i alla fall... och det är att jag tror på mig själv, jag tror på min kärlek, min styrka och allt jag har att ge.
Och jag kan göra vad jag vill om jag bestämmer mig för det! 
ta hand om er!

wishlist

nu är vi hemma och jag har kolla på mommas boys. var inne och kollade på finest news där jag hörde att det kommer komma en svensk version av mommas boys! haha det kommer bli roligt, jag vet inte om det kommer va kanske lika extremt som den amerikanska versionen.... men man kanske skulle ta och söka? haha

en sak som jag funderat ganska mycket på senaste tiden är vad jag ska ha för bil? jag fyller snart 18 och tar ju mitt körkort då. sååå, vad ska jag ha för bil? jag och mamma har diskuterat lite kring det hela och jag betalar mitt körkort själv och så får jag en bil, det var det senaste vi bestämde. jag vill inte att detta ska klinga fel, men om vi säger såhär då... jag vill ha en fin bil. en merca eller bmw skulle väl funka heeelt okej, men det är ju inte det man helst vill ha... haha nej jag skojar bara ;)
i alla fall, jag funderar mycket på vad jag ska ha för bil och jag väntar och längtar så mycket tills jag får mitt körkort och bil! jag tycker det är jätteroligt och köra. det kanske är dags att plugga lite mer teori? snart är det ju faktiskt dags.

till dig mamma, här är min önskelista! :)

BMW z4 roadster



Mercedes SLK roadster



Porsche 911



Maserati granturismo



Lamborghini gallardo spyder



Bentley continental gt



Bentley hunaudieres


love game

hej allihopa, har inte skrivit de senaste dagarna eftersom jag vart borta över Midsommar.
det har varit mysigt och en rolig midsommar tillsammans med familjen och några vänner.
jag har tagit det ganska lugnt på sommarlovet än så länge, har behövt vila och komma ikapp med huvudet för jag har inte kännt mig helt klar och med i svängarna.
fick till exempel för mig den 18 juni att jag missat att gratta min vän André som egentligen fyller år 17 juli, vilket jag vet om! jag har perfekt koll på födelsedagar! jag har koll. eller ja, jag brukar ha det i alla fall men har kännt mig lite trött och förvirrad senaste tiden.
men midsommar var jättemysigt, lekte och busade med barn, åt god mat, lyssnade på bra musik och folk som sjöng.
och vi hade ju faktiskt tur med vädret om man bortser från att det regnade ca 10 minuter under lunchen och precis när alla gått in... så slutade det regna haha.
just nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem och sen ska vi åka och fixa lite saker, köpa lite presenter till Antonio som fyller år på onsdag osv. sen kanske vi skulle på bio ikväll.

jo juste, jag har missat serien "mommas boys" som går på måndagar kl 20:00 på 3an. igår på dagen visades dom 4 avsnitten som varit. HELT OTROLIGT, haha. det va riktigt kul att titta på och kul att se att det inte riktigt var som jag trodde. att det skulle va 3 extrema morsgrisar som aldrig sa ifrån och skulle låta sina mammor styra allt. det va faktiskt roligt. och se mammornas frustration när som tar med tjejerna dom gillar minst på dejter. så det måste jag se ikväll! ikväll kommer Mrs B, Jojo's mamma spionera på hans dejt. och när hon ser jojo kyssa en tjej som hon inte gillar så skriker hon "i swear im gonna kill someone, im gonna strangle his balls!" haha och förhoppningsvis kommer dom få öppna fler mappar ur den stora lådan med massa information ur tjejernas förflutna!
missa inte mommas boys!


midsommar

90210

hej på er! har varit med min lilla favorit, Philippa ett tag nu. Hon och hennes familj som vi bor grannar med både här i sverige OCH i spanien åker till spanien imorgon... jag är såå avundsjuk! så jag har varit med henne ett tag och sagt hej då.
just nu sitter jag och tittar på Dr.90210 haha det är väldigt roligt :) man får följa plastikkirurger i Beverly Hills, helt klart ett tips, roligt och lite intressant, tycker jag i alla fall.
skriver mer senare :)


reunion

ikväll är det dags. 
ungifär vid 21:30 ska jag möta Stefan för att åka till "Kärleksudden" i Djursholm för att ha reunion med min klass från 9an. Jag ser fram emot det väldigt mycket och jag tror det kommer bli riktigt roligt!
ska nog ta och äta lite nu, vi hörs!


i can't choose, im so confused

jag går fortfarande runt och väntar på att det ska bli sommar och det ska börja hända lite saker, vädret är ju inte precis något att hurra för. så kommer jag på att det är ju sommar!
snart är det midsommar och det betyder ju att då har halva sommaren gått...
jag är mitt i sommaren men jag är inte riktigt där jag vill vara. jag vill känna solen som bränner lite på ryggen när man sitter med massa kompisar och fikar eller gör något annat roligt. och jag vill känna vinden i mitt hår när jag åker båt. jag vill packa min väska och va lite orolig inför en flygresa och semester. och ja, jag vill ha låtar... låtar som gör att när man hör dom senare så påminner dom en om just sommaren och massa mysiga och roliga saker man har gjort. ni förstår väl vad jag menar?

det finns en till sak jag vill ha. men det sparar vi till en annan gång.
ta hand om er!


Sandra tar studenten idag!

Godmorgon
som ni vet så lämnade jag min skoldator i onsdags så jag har inte haft tillgång till någon dator! och därför har det inte blivit någon blogg. idag tar Sandra studenten! GRATTIS MIN ÄLSKLING!!!
jag ska ta och hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning för att möta Elinah kl 12 och sen ska vi fixa lite saker och sen åka till Sandras utspring och sedan blir det till att åka flak! efter det ska vi åka tillsammans till Sandras mottagning.
kommer bli supermysigt och roligt idag!
så som ni förstår så kommer jag inte blogga speciellt mycket idag och så får jag hoppas att jag kan skriva nått imorgon.
ta hand om er!


fira Sandra på fredag!

jag sitter fortfarande vaken... sitter ensam i mörkret ute i vardagsrummet. det är kolsvart. det är lite obehagligt nästan.
har rensat bort alla mina filer och dokument från min skoldator nu som måste lämnas in imorgon.
får se hur jag löser min data situation eftersom mamma i princip tagit över min privata vita sony vaio.
imorgon ska jag och Elinah in till stan efter skolan för att köpa studentpresent till Sandra! ser fram emot fredagen, då blir det flak med Sandra, Elinah och Jessie och efter det ska vi på Sandras mottagning. kommer bli så roligt!

nej, nu känner jag att jag kanske borde försöka sova lite.
massa pussar och kramar till er!
 

2/6-09

Hej, ledsen att jag inte uppdaterat på ett tag. har varit mycket nu senaste dagarna och jag har inte haft så stor lust att blogga. men nu är jag tillbaka. jag sitter och väntar på mamma som har varit och köpt sushi. vi ska mysa och kolla på desperate housewives.

Det är många som mailat mig ang Katrin Myttomierska. passande namn.
jag blir chockad över hur folk som ska föreställa och kalla sig vuxna beter sig. förstår inte hur man kan ha ett sånt behov av att gång på gång klanka ner på andra. självklart tar jag min mamma i försvar, eftersom hon är min mamma. men det handlar om så mycket mer. Personangrepp är INTE okej, inte på något sätt. att ljuga är OACCEPTABELT.
man kan tycka och tänka vad man vill om folk. man kan inte tycka om och komma överrens med alla, det fick vi lära oss redan på dagis. men det är aldrig okej att gå på någon för hur man ser ut, vad man tycker om, vart man kommer ifrån osv. jag tycker ju att egentligen ska jag inte behöva sitta och skriva det här för SUNDA människor förstår att det inte är okej att göra på det här sättet.

nej jag är riktigt trött på skitsnack, elaka utlåtanden och kommentarer, falskhet och lögner.
dessutom kommer de flesta påhoppen ifrån folk som absolut inte klarar av att stå för det dom säger och gör när man träffas. utan då låter det väldigt annorlunda "trams anna! du vet att jag tycker om dig" "jag skojade ju bara lite".
nu får det räcka, det är dags att man börjar visa sina medmänniskor lite respekt!