00:44

I take you for who you are, the person you are and the heart that you have. And I don't let anybody interfere with that. I think truth in time tells all.

sandaler



åh herregud, jag kan inte sova... så vad gör jag? inte försöker jag sova i alla fall.
Jag lyssnar på musik och kollar på FASHION! oh yes... för övrigt vill jag bara säga att jag älskar låten One wish - Ray J.
men tillbaka till mode. Igår började det ju snöa här i stockholm. vilket inte stillade min längtan efter vår och sommar utan det fick mig bara att hoppas på att vi slipper snön nu snart! så nu håller vi tummarna för att det inte blir mer :)
Jag tycker om mina UGGs som jag bott i hela vintern otroligt mycket, men... jag älskar söta små sandaler och lite sommrigare skor, ballerina skorna! åååh. Som sagt så låg jag och kollade lite på mode, och som den sko älskare jag är hittade jag masas skor och sandaler! jag hittade några favoriter och nu ska ni få se dom.

YSL medallion suede sandal

1. Guldig sandal med pärlor och stenar från Giuseppe Zanotti.
2. Jättesöta sandaler från Stella Mccartney med körsbär på.
3. Fina sandaler från Yves Saint Laurent i en riktigt fin färg som är super när man är brun.
4. En ganska enkel men otroligt snygg svart sandal från Jil Sander.


ja... skor, i could go on forever.
när jag vaknar och tar mig upp ur sängen så ska jag ta och visa er lite flera favoriter. sen ska jag börja leta lite saker inför sommaren! åååh va mysigt. lääängtar, så nu måste jag sova.

Do this with me...


what time is it?

åh, va underbart!
Kom alldeles alldeles precis hem och gick direkt in i rummet, klädde av mig, satte upp håret och kröp ner i sängen.
Efter en otroligt lång och jättemysig kväll, men gud... det tar på krafterna att springa ute i den här kylan, ni andra som ligger och sover just nu kanske inte vet att det snöar! jag blir lika besviken varje gång det börjar snöa... där sprang jag, i mina stövlar, skinnjacka och min lilla pälsväst och trodde på riktigt att jag skulle svimma... usch, jag gillar inte alls snö och kyla. eller jo... i måttliga mängder.
sen, tänk er the perfect picture som jag tror alla tjejer drömmer om nån gång, man ligger framför en brasa på en mysig filt med massa kuddar och lyssnar på mysig musik, och kanske kramar på någon man tycker liiite extra om. DÅ är det ju såklart okej om det snöar lite.
sen kan jag gå med på att säga att det är okej med massa snö om man får åka scooter! wihoo...
nej, nu ska jag sova, söndag är ju också en dag som säkert har nått trevligt att erbjuda :)



HAHA oj oj oj då, va har vi här? en BILD, det var länge sen :)
här har ni mig, mitt i våren tänkte jag säga, fast det är i i höstas, men... solen skiner lite i alla fall och det finns ingen som helst snö!


Elinah i tvättis

jag ligger just nu och pratar med Elinah i telefon, stackaren är nere i tvättstugan och kämpar med tvätten och har kastat in sina skor i maskinen, och dom har alltså blivit blöta men hennes tanke var att dom bara skulle snurra (?) lite haha.
och samtalet låter såhär...

"hur gör jag nu då? ska jag prova en annan knapp?" - Elinah
"ja du kan liksom inte göra det värre så testa en annan" - Jag
"jaaa, jag testar en annan.... men asså fattar den trögt? efterbliven åååh men hur väljer man den här då, va e det här för litet märke?" - Elinah
"vad tryckte du på nu???" - Felicia
"neeej nu kommer det vatten igen!" - Elinah

this love has taken all of my energy

idag är det fredag och jag har sovit bort hela dagen. åh jag tycker det är så jobbigt när man inte kan sova på hela natten så vaknar man och kollar på klockan och så är dygnet heeelt vänt.
just nu är jag ensam hemma och allt känns så tråkigt, suck.
Jag tänkte att jag kanske skulle ta och åka till min kusin idag, var ett tag sen jag var där nu... men som sagt, jag har sovit bort halva dagen och tiden går och jag har faktiskt ingen ork att göra så mycket.

imorgon ska familjen bort till några vänner, tanken var att jag skulle följa med dom men jag får se vad jag har lust med.
pratade med elinah och jag kanske skulle träffa henne, sandra och jessie.
jaja, ska ringa henne sen och se hur det blir.

Pratade med Kevin igår, och vi bestämde att vi skulle ses nu i helgen/veckan eftersom vi pratat om det så länge men det har inte blivit av... han sa att lördag/söndag funkar bra för honom nu i helgen. så jag måste försöka planera min tid lite nu.
framför allt måste jag ta och fixa till mig lite nu och få lite energi. för det är väl så att om man bara ligger i sängen i sina myskläder och lyssnar på lugna mys låtar orkar man liksom inte så mycket...
men släng på en skön uptempo låt och fräscha till mig lite så tro mig, då är jag på gång igen - försöker i alla fall!


19/2-09

And i dont care what they say, Im gonna be with you. Yeah im gonna be with you, I wanna be with you. And i dont care what they do, Im gonna be with you...

fascinerade byxor!

inloggningen här på blogg.se har bråkat lite med mig senaste dagarna, därför blir det inte så mycket skriverier här. det ser för övrigt lite annourlunda ut nu när jag ska skriva inlägg... jaja. Idag var jag i skolan och det gick bra, förutom att jag inte sov en blund inatt. men det gick oväntat bra och jag var någorlunda pigg i alla fall, såg nog mest trött ut. på rasten fick jag för mig att jag skulle trycka ner mig själv i ena benet på ett par stora byxor... ajo jag fick plats och jag gick runt lite och kämpade på med mina små fötter. gick ganska fort tycker jag ändå med tanke på hur tajt byxbenet satt runt anklarna. anledningen till att jag förklarar det här är för att ni ska förstå att det resulterade i att jag höll på att ramla x antal gånger men lyckades hålla mig uppe tills några killar i min klass springer mot mig för att fälla mig. och då valde jag helt ankelt att sätta mig ner själv och det fick min stackars lilla rumpa lida för... very foolish. hela situationen var ganska onödig, men numera kan man ju kalla mig för trendsetter! två andra tjejer i klassen bestämde sig för att pröva på samma sak, men det blev för stor påfrestning för byxorna och dom sprack. som tur är befann jag mig inte i byxorna då dom sprack så det kan inte skyllas på mig! oj så lätt det är att flyga iväg med fingrarna på tangentbordet och påbörja en bok i ett blogginlägg. jag har påpekat för min mamma en gång att hon skriver ganska långa inlägg... kan det va så att jag påverkats lite? eller så är det bara att jag har varit en dålig såkallad bloggare, vilket jag egentligen inte skulle kalla mig för, som har varit dålig på att uppdatera. lite konstigt att min kompensation för det blev ett långt inlägg om dessa byxor, och inte ens en bild får ni på hur dumt det såg ut! aj aj aj... bad blogger! hahahaha... det finns så mycket att berätta och jag skriver fortfarande på det här inlägget, borde markerat texten och tryckt på delete för länge sen men nu är det lite för roligt för att göra så. imorgon ska jag blogga mera, då ska jag skärpa till mig :P godnatt!

long distance - brandy



With you is where I'd rather be, but we're stuck where we are.
It's so hard, you're so far.
This long distance is killing me.
I wish that you were here with me, but we're stuck where we are.
it's so hard, you're so far.
This long distance is killing me...

you're oh so charming

Sitter vaken just nu och pratar med Jennifer som går i min skola, underbar och snäll tjej!
tänkte egentligen lagt mig i sängen och avslutat valentines med att kolla på The notebook, men så blev det inte eftersom jag fastnade med Jennifer.
Jag har haft en bra kväll i alla fall, med väldigt trevligt sällskap. Mycket mer tänker jag nog inte säga...
hoppas alla har haft en bra dag!
Nu är det dags för sängen... sov gott :)


natt.

As I look back on all that's happened... growing up, growing together, change in you, change in me. There were times when we dreamed together, when we laughed and cried together. As I look back on those days, I realize how much I truly loved you. the past may be gone forever and whatever the future holds, our todays make the memories of tomorrow. so, my lifetime friend, it is with all my heart that I send you my love, hoping that you'll always carry my smile with you, for all we have meant to each other and for whatever the future may hold.


heeey



Vinterviken

Idag började kl 8 men hade halvstudiedag så jag hade bara min förmiddagslektion och slutade klockan 11.
Jag åkte hem och skulle egentligen ha åkt och kollat på tapeter till mitt rum hade jag tänkt, men så blev det inte. Jag kollade lite på tv. tog det lugnt och sen somnade jag på min säng.
Mamma kom in och väckte mig, jag kommer säkert inte kunna sova senare för att jag redan sovit nu.
När hon väckte mig hade hon i alla fall tänt ljus i hela badrummet och ordnat ett varmt bad till mig!
UNDERBART, precis vad jag behövde.

Jag har ätit lite middag och kollat på filmen Vinterviken. den svenska filmen som handlar om en kille som heter John-John som spelas av David Tainton som räddar en liten tjej när hon håller på att drunka. Pappan bjuder hem honom och hans kompis till deras lyxvilla. John-John träffar deras äldre dotter Elisabeth och blir såklart kär på en gång.
faktiskt en riktigt bra film tycker jag... och han är sååå snygg!


Make up store fest på Ambassadeur!

Spontanitet är otroligt roligt!
Jag åkte hem efter skolan och var beredd på en lugn och skön hemmakväll, men då blev det inte!
Mamma ringde mig och frågade om jag hade lust att gå på Make up store's fest som dom hade på ambassadeur ikväll.
Temat ikväll var fruitylicious! vilket också är namnet på deras nya kollektion som kommer :)
Dresscoden var att man skulle klä sig färgglatt! så för min del blev det en snygg grön klänning!
Det bjöds på gratis drinkar hela kvällen och det lottades ut exklusiva presenter, solglasögon från pucci, mobiltelefon, mm.
När man gick fick man såklart med sig en goodiebag med deras senaste parfym fruidelicious som doftar fantastiskt gott, friskt och fräsha frukter. Man fick även lite smink, nagellack, fazer tutti frutti naturals godis, tuggumin, en film, krämer och massa andra saker. och! man fick Make up stores egna tidning där det visas olika sminkningar och man får otroligt bra tips - tidningen finns även att köpa i butik :)

Nu ska jag sova lite. Godnatt, hoppas ni haft en bra dag!

fashion and shoes



Äntligen börjar solen komma fram och det blir allt ljusare ute. Snart hoppas vi att vi får vår och sommar. Och då sätter man ju gärna på sig lite fina klänningar! Här är några av mina favoriter just nu som jag bara älskar!





Klänning från Marchesa



Klänning från Temperley London



Klänning från Roberto Cavalli (på bilden med underbara skor från Jimmy Choo)



Diane Von Furstenberg



Klassiskt svart också ifrån Roberto Cavalli



Och så den här härliga klänningen som är från Marchesa

Jag tycker att det är riktigt fina klänningar, vissa passar utmärkt för massa olika tillfällen och några är lite finare om man ska göra något speciellt eller om man ska på middag/till fest.
Sen kan jag inte låta bli och tipsa om några sko favoriter... sko älskare som jag är! hihi
klicka på skorna för att göra bilderna större :)
på listan har vi skor från Jimmy Choo, Christian Louboutin, Yves Saint Laurent, Go Jane & Fendi.
Jimmy ChooYves Saint Laurentgo janefendi

i just want to break you so badly, in the worst way...


1/2-09

Idag ska jag ta med mina syskon ut. Det blir brunch på Scandic Anglais på stureplan och sen ska vi gå på bio då vi ska se filmen Bolt :)
Har lite svårt att hitta något att sätta på mig bara, hmm, jag ska nog hitta något.
Synd att det är så himla kallt nu bara, det hade ju varit underbart att bara ta på sig en klänning och höga klackar på fötterna!

nu måste jag klä på mig sen rusa iväg!