nyårsafton

har ätit middag hemma och vi har lite gäster här.
nu ska jag hem till min kära barndomskompis bella sen ska jag och hennes pojkvän kim åka till Grodan efter 12 slaget och fira det nya året ordentligt.

jag önskar er alla en fin kväll och ett fint 2009 med många fina upplevelser!
puss och kram.... och GOTT NYTT ÅR!


sug

kom nyss hem, har varit borta och påväg hem så insåg jag hur gott det skulle vara med varma mackor, eller ja... en varm macka. och bestämde mig såklart för att deeeeet skulle jag äta när jag kom hem...
nu kom jag hem och flippade ut lite lätt över att det inte fanns det brödet jag ville ha.
och i min hand sitter jag nu istället med en torr skorpa!

inte alls lika gott, men förmodligen lite nyttigare!


den perfekta...

pratade nyss lite med en kompis på msn som gnällde äver att hon aldrig hittar den perfekta killen.
under tiden sitter jag och kollar på nätet på kläder och väskor, så jag började fundera lite.
med en väska är det sååå mycket lättare! att hitta en perfekt väska... om det så är en väska man vill ha hela livet eller om man bara vill ha den för dagen.
jag vet så många väskor som i mina ögon kanske skulle klassas som perfekt.
min dior gaucho väska tycker jag är PERFEKT, och när jag köpte den visste jag att jag skulle ha den livet ut.
så det jag tänkte var att om dior, chanel, miu miu, mulberry och dolce gabbana kunde ta och designa en varsin perfekt kille, eller kanske gå ihop allihopa och göra en, bara en... så tror jag fler än jag skulle uppskatta det.

och med designa menar jag självklart inte att dom måste tillverka en kille, men man pimpar ju bilar på MTV och man gör extreme makeovers på kvinnor... så man kan ju åtminstonde ta en hunk och slänga på ett par snygga skor ifrån LV, gör honom stilren och klassisk som Chanel och släng på lite balla kläder från dolce. klappat och klart.



hemma igen

I fredags åkte jag till min kusin Melissa, sen i fredags har det hänt ganska mycket...
till och börja med så har jag blivit kär! jaa jag är så fruktansvärt kär i lilla Chanel som Isa's ena valp heter.

jag har vart där sen i fredags och kom nyss hem.
och jag tänkte på en sak när jag kom hem, att många som kommer hit säger att det alltid doftar så gott hemma hos oss. själv håller jag aldrig med, inte det att det luktar illa men jag känner det helt enkelt inte bara och då svarar dom mig med att jag har vant mig.
men idag när jag kom hem så kännde jag faktiskt att det luktade riktigt gott här hemma...
men jag måste även säga att nu efter ca 10 minuter i lägenheten så har den doften försvunnit igen!

nu ska jag äta lite och sen ta en dusch, snart kommer familjen hem och Benjamin skulle följa med idag :)
puss och kram på er!

Annandagen

det är annandagen idag va? jo... så är det nog. bra koll jag har!

inatt var jag vaken lääänge och pratade med Marcus, min favorit biggedy mackisen. haha jag fick en liten knäpp idé som jag ville att han skulle hjälpa mig med, men han lyckades övertala mig att jag inte skulle göra på det sättet och erbjöd sig att hjälpa mig på ett annat och enligt honom bättre sätt.
men till Marcus vill jag bara säga att om ditt sätt inte funkar, så gör vi på mitt sätt! :)

igår va jag hemma för jag va riktigt sjuk. på kvällen gick jag ut och gick lite och då träffade jag Philippa en liten stund. sen gick jag hem och kollade på filmer. sen blev det ju en lång konversation med Marcus, efter att vi larvat oss lite, snackat lite allvar och sen skämtat bort allvaret så var jag trött och ville sova, och då var klockan 3 tror jag om jag inte minns helt åt helvete fel.

nu kom mamma in och väckte mig för 1 timme sen och dom ska iväg på middag, och jag känner inte för att följa med dit... så jag är planlös! vilket jag tyckte faktiskt va ganska skönt. men min mamma tyckte att "du ska inte va ensam på annandagen och om inte jag vet att du har några andra planer så vill jag inte gå på middagen".
så nu måste jag tydligen ha en liten plan i alla fall... hmm
nej jag ska ta och ringa runt lite nu.

vi hörs, Ciao

i just wonder... do you ever think of me?


I don't ask for much, baby... Having you would be enough


im done

nu kom jag precis hem. jag bestämde mig för att åka till kista galleria för dom hde öppet ända tills 22 idag!
nu var jag mycket snabbare än jag trodde att jag skulle vara.
äntligen är jag klar med alla julklappar, klar med att köpa dom i alla fall. nu är det bara inslagning.
nu vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska göra... jag hade nyss världens energi men såfort jag satte mig i sängen med laptopen i knät så försvann den.
jag vet... jag ska kolla på en film och dricka te!

puss

imorgon

det är faktiskt helt sjukt, imorgon är det julafton.
som jag skrivit om tidigare glömmer jag alltid bort tiden och så står jag en dag innan och har ganska mycket kvar att göra. jag måste verkligen köpa julklappar till mina kusiner idag.
kan inte fatta att jag aldrig lär mig... jag kanske är lite tidsoptimist?

jag somnade så sjukt sent inatt... och jag är jättetrött nu.
men men, ska ta en dusch nu så jag piggnar till lite och sen ska jag fixa min säng och grejjer.
sen får jag ta och dra in till stan eller nått och handla det sista.

ciao

Vingar av glas

nu har jag hjälpt mamma med lite julmat.
idag vaknade jag ganska sent, vid halv 1... usch jag tycker inte om att sova så länge.
jag var ensam hemma så jag gick upp och la mig i soffan och tog det lugnt bara, jag hade ganska ont vid naveln. inte så konstigt kanske eftersom det är ett läkande sår och jag vaknade på mage såå...
sen kom mina syskon och mamma åkte för att handla. så för att hålla barnen lugna satte jag på filmen "kid svensk"
vi låg i soffan alla 3 och drog oss sen kom mamma hem och jag har städat upp i mitt rum lite grann... orkar inte göra så mycket.

juste jag var så otroligt klantig igår! ovanför min säng har jag en hylla...
jag låg ner i sängen och kollade på film, men jag ville sitta upp och skulle sätta mig till rätta, så jag hjälpte till att skjuta upp mig med armarna och jag kom så högt att jag slog i hela jävla huvudet i hyllan!
mamma hörde till och med smällen ut i köket och när hon kom in skrek jag bara "jag har fått hjärnskakning"
hela huvudet snurra och det kändes som om jag skulle svimma vilken sekund som helt, det är väl hjärnskakning? eller? jag klarade mig i alla fall... men aj aj aj va ont i huvudet jag hade idag när jag vaknade och det värker fortfarande.

just nu ligger jag i alla fall i min säng och kollar på den gamla filmen "vingar av glas" med Sara Sommerfeld och Alexander Skarsgård.
jag kommer ihåg när filmen kom när jag var yngre och jag såg på den med min bästa kompis, det va världens bästa film enligt mig då.
jag vet inte hur många gånger jag sett den men nu när jag tittar på den så tycker jag fortfarande att den är lika bra!

"Nazli är 18 år, född i Iran men uppvuxen i Sverige. Hon bor med sin pappa Abbas och sin äldre syster Mahin. Nazli som vill smälta in i det svenska samhället kallar sig Sara, något som sårar pappa Abbas... En dag berättar Abbas hur han ser på sina döttrars framtid. Han planerar att ha en fest för sina vänner och släktingar och vill bl.a. bjuda två iranska män som han ser som potentiella makar till sina döttrar. Nazli, som har ett mycket bra förhållande till sin pappa, blir bestört: "vi lever inte i Iran" protesterar hon. När hon sedan träffar sin svenske pojkvän Johan, blir hennes situation genast väldigt komplicerad!"



nu måste jag fortsätta kolla :)
ciao

im cold, come keep me warm

kom hem från stan för ett tag sen.
jag åkte in till stan nån gång vid 2 och så gick jag till NK där jag köpte julklapp till mamma och mormor.
sen satte jag mig och åt lite lunch, ensam! man tänker att det ska va pinsamt att sitta ensam, bla bla bla... men det var faktiskt bara skönt att sätta mig i lugn och ro och bara koppla av en liten stund. jag åt 4 bitar sushi och så sprang jag vidare.
jag runt lite men jag hittade inte så mycket julklappar, men jag hittade lite saker till mig själv. bland annat köpte jag underkläder och en tvål ifrån apoteket som jag måste ha när jag tvättar min piercing.
måste säga att jag frös lite när jag sprang runt på stan, hade bara ett rött linne på mig och en svart stor stickad kofta, och en halsduk. men det blev lite kallt sen.

äntligen fungerar vårat trådlösa internet som det ska här hemma, så nu surfar jag med oootroligt hög anslutning i hela lägenheten, nice :)
nu ligger jag bara hemma och tänkte kolla på en film.
men först ska jag ta något varmt och dricka för jag känner att jag börjar bli lite förkyld.

Piercing



Jag har piercat mig! i naveln...
jag bestämde mig i tisdags för att jag skulle pierca mig och nu har jag gjort det. jag har alltid velat men inte vågat eftersom jag är så sjukt rädd för nålar. Det gjorde inte alls lika ont som jag trodde att det skulle göra.
Jag piercade mig på East Street tattoo and piercing som ligger på Östgötagatan 79 på söder. Hon som piercade mig va jätteduktig och det gick riktigt fort. min piercing gick på 720 kronor, för jag valde ett smycke med 2 stenar.



Test

gjorde nyss ett test på facebook. jag själv tycker att det faktiskt stämde ganska bra...
vad tycker ni?

Your Result: The Lively Center of Attention
  
Others see you as fresh, lively, charming, amusing, practical, and always interesting; someone who's constantly in the center of attention, but sufficiently well-balanced not one to let it go to their head. They also see you as kind, considerate, and understanding; someone who'll always cheer them up and help them out.


in your face(book)

haha det är lite roligt det här med facebook.
jag skojade lite med en kompis idag att jag hade skaffat pojkvän, min kompis frågade direkt om det stog på facebook att jag var i ett förhållande. för han var lite tveksam på om jag skojade eller inte. då skulle alltså facebook avgöra.
jag försökte säga att jag inte skrivit på facebook för att vi bara varit tillsammans i några timmar och jag inte ens hade vart inne på facebook, då såg han till så jag gick in och ändrade till att jag var i ett förhållande.

nu när jag kom hem vet jag inte hur många som frågade mig vem jag är tillsammans med, hur, vart och när vi blev tillsammans och hur han ser ut.
jag har tänkt på det här ganska många gånger, och även kommit på mig själv att om jag vill kolla upp något, så kollar man ju facebook.. ofta i alla fall. det är som en liten double check.

nej nu ska jag ta och kolla lite på facebook vad som händer och fötter... hehe
sen ska jag ta en dusch och sova TIDIGT idag :)

ciao facebook

a love story



jag kan inte låta bli att tycka att dom är så jävla fina tillsammans!
som dom flesta säkert har läst om så träffades dom under inspelningen av Mariah's video till låten Bye Bye där Nick är med. videon spelades in på Bahamas där dom även gifte sig.
dom säger själva att det var love at first sight, om om det är några som kan få mig att tro på kärlek vid första ögonkastet så är det dom här två.
nu går ryktet att Mariah är gravid!

"I am with The One. I think we would make good parents, and that we'd be able to figure everything out together. People are constantly asking me if I'm pregnant, but I don't like to talk about it too much. I just think about it as the next phase. We'll see" - Mariah

nej, jag tycker dom passar så bra ihop... so they better make it last! :)
dom skaffade även sina första tatueringar tillsammans.


the smell of cookies

idag lördag vaknade jag vid 10 och har varit och handlat lite saker.
när jag kom hem för ett tag sen bestämde jag mig för att göra lite kakor, själv vill jag egentligen inte ha kakor... men det brukar va uppskattat av dom andra. och såhääär blev resultatet! haha


I can be...



See I can be anything I wanna be,
All I have to do is put my mind to it...
and I can do it!

ont.

inatt kunde jag inte somna, jag låg vaken tills klockan var 4 tror jag... inte konstigt att jag inte vaknade när mamma försökte väcka mig kl 6 imorse.
jag har alltså vart hemma idag men jag har inte gjort speciellt mycket, jag har mått dåligt som fan så jag tog mig inte upp ur sängen förrens för 1 timme sen.
nu sitter jag i soffan i en stor tröja och jag är helt galet varm, jag har till och med öppnat en utav altan dörrarna men är varm, konstigt.

jag har så ont i huvudet så nu tänkte jag nog bara ta några huvudvärkstabletter och lägga mig i ett bad.
nu känns det i kroppen att jag faktiskt suttit på en häst igår också, det är mer träning än man tror...

daaaaaaaamn, every part of me hurts.

ronja min ronja

Idag har jag varit och ridit ute på ekerö. Det var riktigt mysigt... jag red på jättefina basjkirhästen Ronja, hon är så snäll och han lååång svart man!
Först hade jag och Ronja mysigt inne i stallet och hon fick bli borstad och så sadlade jag henne. jag tror att jag red i ca 2 timmar, helt fritt ute i skogen.
det bästa är helt klart att galloppera och inte tänka på något annat :)

när vi kom tillbaka till stallet frös jag så fruktansvärt mycket om fötterna så jag kunde knappt känna dom, jag hade alltså tunna nylon strumpor och bara ett par låga stövlar på mig, jag trodde faktiskt att jag skulle va varm men det va jag inte... sånt man knappt tänker på medans man är ute och rider.

nu har jag tyvärr inte alla bilder jag tog utan bara en halvsuddig bild jag tog på Ronja inne i stallet, ja ja... lägger väl kanske upp sen :)


fredag & lördag

Fredags kväll åkte jag och mötte Martina vid tcentralen och så mötte vi upp min kusin så han hjäpte oss med en sak, han och hans kompisar skulle ut och äta middag så vi bestämde oss för att träffa dom senare.
Jag och Martina åkte till odenplan och tog bussen hem till mig :)
hemma hos mig åt vi middag och mamma hade gjort panna cotta till efterrätt, riktigt gott...

lördagen så vaknade väl jag av att det ringde på min mobil vid 12, jag och Martina gick upp, det va lugnt och skönt och vi var ensamma hemma så vi la oss på soffan och kollade på "hogan knows best" på MTV.
efter ett tag gick vi till affären och köpte lite frukost. sen segade vi tills klockan var 4 så åkte vi till stan ihop. vi sa hejdå på tunnelbanan och jag gick till Björn Axén.
Jag skulle faktiskt inte göra något med mitt hår men eftersom jag skulle sova hos pappa och linda så gick jag till Linda för hon skulle fixa håret på Bella, så jag var där och höll dom lite sällskap :)


Jag och Martina <3


Lejonet


dans

Idag har varit en ganska lugn dag, i skolan hade vi livsmedel och idrott. På idrotten dansade vi bugg haha
det var roligt men jag kan inte påstå att det va min grej.
först skulle jag dansa med Nathalie i min klass men som de flesta vet gillar jag killar och ville helst dansa med en MAN!
och det fick jag också, vet inte riktigt... kanske inte riktigt den en MAN, men jag fick dansa med 3 småpojkar :)
Danne, Sikander och Simon.

efter skolan va tanken att jag skulle åka och sola med yasmin, men det blev aldrig av.
istället ska jag ta ett bad nu sen ska jag bara mysa, känner mig lite krasslig... hoppas det känns bättre imorgon :)
kanske skriver nått mer innan jag lägger mig, får se :)
ciao


so worth the wait

If I fall...
If I break...
If I lose myself in someone.
If I give all I am it'll be with you.
When I'm ready to take,
All that you want me to give.
It will be worth the wait...
Worth the wait,
It will be worth the wait!

swept away, by you...


inte min dag idag

nu händer det lite nya saker! ny design och jag har försökt mig på att lägga in lite musik och det gick ju helt okej...

idag i skolan hade jag varmkök, dagen började med att jag slipade min kniv för att jag skulle hacka lök, så råkade jag skära mig i långfingret, det gjorde så jävla ont, usch... när jag såg allt blod blev jag alldeles svimfärdi och fick ingen luft så jag höll på att svimma. 
toppen start på dagen!
på eftermiddagen mådde jag inte så bra... sen gjorde jag sällskap med Simon till tunnelbanan där jag träffade Sess, älskling!
aja, när jag kom till odenplan och skulle ta bussen hem så fick jag sitta och vänta i 40 minuter innan det kom en buss.

nu är jag iaf hemma och ska bara ta det lugnt, kommer va ensam hemma senare så jag kommer nog bara kolla en film och lägga mig tidigt om jag ska palla gå upp imorgon.
vi hörs, ciao