english lesson

Hej!
Mitt internet hemma strular extremt mycket, passar därför på att skriva medans jag är i skolan :)
Igår mötte jag upp Jannica och vi gick först och åt middag och sen blev det en kort fika på Alberts, sen gick vi hem till Philip, tänkte bara va där en liten stund men vi va där bra mycket längre och kollade på en film.
Nu har jag engelska lektion men jag slutar om ett tag, då ska jag åka in till stan och försöka fördriva tiden tills Jannica slutar på jobbet kl 7. Blir middag och fika idag igen haha...
Ska försöka boka kryssning ikväll också! så jag hoppas verkligen att våran granne kan komma till oss och hjälpa mig så mitt internet kommer igång.
ska försöka hinna lägga upp bilder på lite saker som jag och Linda fått också...
mycket att göra, lite tid.
men nu ska jag skriva lite om mig själv och vad jag tycker om Engelska, i like it very much!
äntligen något jag är bra på! matten tidigare idag gick lite sämre... haha

som sagt, försöker slänga upp bilder sen!
puss och kram


that little bit of hope

jag är sjukt trött nu! det har varit en lång dag.
började med skolan och sen åkte jag hem till Pappa och Linda. Jag och Linda tog en bio. Vi såg sommaren med Göran, haha. Hann med att köpa lite saker också... köpte massa hårband och massor med roliga saker till mitt rum. Bl.a. texter på latin som ska upp på väggarna och lite andra småsaker!
Höll på att frysa ihjäl så jag tog ett långt bubbelbad hemma hos pappa också, riktigt skönt!
Men gud, nu glömmer jag ju... jag var och gjorde syntest också och så har jag ansökt om körkortstillstånd.
Som ni hör har jag hunnit med mycket, känner mig ganska nöjd och glad över det också. Var så himla trött imorse och hade verkligen inte lust att göra nått, men jag tog mig upp, ut i regnet, till skolan och gjorde massa saker. skönt!
nu är jag i alla fall väääldigt trött, så jag ska säga gonatt till mig käre vän André, krypa ner i sängen och njuta.

börjar kl 10:30 imorgon, underbart!


(den är inte tagen idag, men det är bättre än ingen bild alls, eller hur?)

We could make it better sometime

Det regnar ute, fan också.
skulle mycket hellre ligga kvar i sängen...
vill inte gå ut idag.


So baby dont worry, you are my only. You wont be lonely, even if the sky is falling down...

Idag började skolan... det började väl helt okej och sen blev det jobbigt när i princip halva klassen blev tvugna att byta klass (pga inrikningar osv). Det va väldigt tråkigt.
Va bara där i en timme och slutade kl 11 så då åkte jag hem, bytte om och sen åkte jag in till stan lite senare för att gå på bio med Elinah. Vi såg filmen L.A gigolo. Bra men jag gillade inte slutet.

Juste! skulle gick över ett övergångställe då två killar cyklar förbi och den ena ropar "eeey" jag tittar bak och undrar vad det va för idiot på cykeln och kopplar inte direkt men sen insåg jag att idioten var ingen annan än Nikitas! Han smsade igår då han kom hem ifrån Grekland... haha, jag sprang ut i gatan och kramade honom, blev faktiskt jätteglad över att se honom :)

Nu ska jag strax sova, är väldigt trött faktiskt och jag måste orka upp imorgon. Ligger på sängen och lyssnar på min nya favoritlåt "down" men Jay Sean och Lil Wayne. ÄLSKAR DEN. Jay Sean har även en annan låt som heter stolen som jag verkligen gillar. Så dom kan jag verkligen rekommendera!
puss på er


du lever kvar i mig



And I know that only time will tell us how to carry on without each other.
So keep me awake to memorize you. And I will remember, Oh I will remember...
Remember all the love we shared.


And even though it's different now, You're still here somehow...

Hej på er!
ledsen att jag inte skrivit på hela helgen.
i fredags började vi kvällen med drinkar, champagne och singstar hemma hos Yasmin. sen åkte vi in till Royal där Kim och Bryan uppträdde. det var riktigt kul att se killarna live in action och dom var grymma... lite tråkigt att Marcus inte var med bara eftersom han är i sunny beach, men men, det blir nästa gång! Lucas och några andra var också på royal så det var en trevlig och lyckad kväll.
Lördagen åkte jag hem till Jannica, vi hade jättemysigt och pratade non stop sen sov jag över där och igår åkte vi hem till mig. Jannica stannade här och åt middag.
Idag har jag bara tagit det lugnt, ska ta en dusch snart och åka till pappa... Linda hade lite hårprodukter till mig som jag ska hämta, så jag kommer stanna där och äta middag också tror jag. krama lite på pappa och Linda och pussa på tiger.
Ska ändå försöka komma hem tidigt ikväll för jag vill komma i säng tidigt, imorgon är nämligen mormors begravning... det känns så tungt och jobbigt. är lite orolig över hur jag kommer reagera för jag har hållt mycket inom mig nu. och har ju inte förstått att hon är borta...

har förresten fått ganska mycket frågor om mitt lovelife haha... men det tar vi en annan dag, måste göra mig i ordning nu.
ciao!

pusssssss

Hello hello :) ska ta och packa ner lite saker och springa till Yasmin strax!
ikväll ska vi till Royal, Kim och Bryan ska uppträda på royal ikväll så vi ska dit och kolla på dom, men innan ska vi föra hemma hos Yasmin och sjunga lite singstar haha.
Senaste veckan har jag shoppat massor och idag var inget undantag. Har köpt en snygg svart liten tubklänning som jag ska ha ikväll, har även köpt en ny jacka från Zara, ska lägga upp bilder imorgon tänkte jag. Men jag har 2 saker jag vill visa...
Jag älskar Dior's produkter, dom är fantastiska! deras smink känns lätt, luftigt och fräscht... det känns inte som ett tjockt lager som lägger sig. Så idag köpte jag Deras Dior Bronze brume de poudre som är som ett solpuder som man sprayar på, den är grym och finns i 2 olika nyanser, en lite ljusare och en lite mörkare nyans. Appliceras väldigt lätt och kan arbetar ut lite med en borste :) den är verkligen toppen!
sen köpte jag ett litet kit med deras Diorshow Iconic mascara, den är GRYM! ger mycket volym, separerade och långa fransar och absolut inga klumpar. det är ett till plus att deras produkter är lätta att jobba med och väldigt dryga. deras puder håller t.ex. väldigt länge.
i mitt lilla Kit fick jag även ett Dior addict läppstift som var i en jättefin nyans!
Kitet kostar 275 kr och Sun powder sprayen kostar 510 kr.


The rain is falling now

Hello hello
Igår var jag hemma hos Yasmin som fyllde 19 år, vi åt middag och tårta tillsammans med hennes familj. Det var supermysigt. Var även och shoppade lite med Lena och Lollo igår på dagen.
Jag köpte en ny almanacka och lite pennor till den och så köpte jag en kuvertväska från Marc Jacobs. 
Riktigt snygg var den, får lägga upp bilder på väskan sen. Lollo sov borta igår kväll och Alla andra är borta, Mamma och Roberto jobbar och Lena tog barnen och åkte till vänner. Så just nu är jag ensam hemma. Det är ju ganska dåligt väder och senare idag ska jag till Linda och fixa håret, ska till Pappa och hämta en skiva till datorn som man kan plugga sitt körkort på också. Så jag har faktiskt funderat på om jag ska ta och åka in till stan redan nu och kolla lite. Får se hur jag gör. Har fått massa frågor nu igen och jag ska försöka svara på några lite senare. Beror på vilken tid jag blir klar ikväll, Mamma ska nämligen också fixa håret senare så jag kommer nog va med då.

nu ska jag i alla fall klä på mig och ringa Lollo och kolla när hon kommer hem osv.
puss!


Den nyvakna sanningen






My 18th birthday party




Lucas, Jag och David


Noor, Jannica, Jag, Jesse och Sandblaaad


Lucas och David


Moster Pia


Lucas och Jag


Elinah, Jag och Linda


Philippa och Yasmin


Jag och min lilla Tiger


pussas lite med lillebror


Jag och Pappa




Linda, Jag och Feliciaaaa


jag och tjejerna påväg uuuuut


Lena fixar lite


Mamma fixar


Moser Sussi, Kusin Daniella och Älsklings Kusin Melissa + Mamma


Kim, Felicia, Jannica och Jesse


Leeeeeeeena <3




Yasmin och jag <3


















Jag och Felicia


Jag och Lucas


David och Yasmin haha


Jag och Lucas

jaaaaaaaa nu har ni fått se lite bilder, kan dock inte lägga upp mer nu :)
puss

Cheers to life and good friends!

hej på er!
till och börja med så är det många som frågar hur jag gör mitt hår, om jag gör det själv osv.
jag använder mig utav en locktång och jag gör det på mig själv, det kan va lite svårt innan man får in snitsen. förut gjorde jag aldrig själv för jag hade inget tålamod. men jag kan dokumentera med lite bilder nästa gång så får ni se hur jag gör! :)
Igår kväll skulle jag ju bara va hemma. men så pratade jag med min barndomsvän Tristan som undrade ifall jag och Yasmin ville träffas ett tag. så vi åkte in till stan och satt på EGO bar ett tag och snackade. sen gick vi till Village där jag träffade mamma och hennes vän Denise! haha. Så vi var på Village ett tag och sen åkte vi hem.

Idag har vi ett kamerateam här hemma som ska filma, vad dom filmar för kan jag inte avslöja.. men förhoppningsvis kommer det bli riktigt bra och ett roligt projekt! :)
nu ska jag väcka Yasmin som vilar lite på min säng.
vi hörs senare :) puss


lockaaaaaaaa


just get back up when it knocks you down

Åh, vilken jobbig dag det har varit. Vaknade och försökte säga godmorgon till Yasmin och märkte att jag hade ingen röst. jag tror jag tappade den ute igår. Ont gjorde det i halsen också och jag hade världens hosta.
Jag och Yasmin tog det ganska lugnt och nu har jag precis kommit hem från närakuten, var och ordnade recept på hostmedicin.
Igår satt vi ute på Pekis gård och grillade och sen gick vi ut ett tag. Ikväll får det bli lugnt, hade tänkt haka på killarna ut ikväll men nej nej nej. så kul ska jag inte ha, jag måste ju bli frisk! Så nu ska jag slänga mig i bilen och åka till närmsta apotek och köpa en STOR flaska hostmedicin och kurera mig lite...
På fredag kommer Kim, sorry mena KKV uppträda på royal, det vill ni inte missa!



get ready for action



nu har jag lockat håret lite för att få lite fall, satsar på mittbena... vad tycker ni? jag gillart fan!
nu ska jag rusa iväg för att fira min älskade Yasmin! puss

ego

Hej allihopa!
igår kväll hade jag och Yasmin bestämt oss för att bara ta det lugnt. men så blev det inte!
vi satt på café 60, klockan var väl 23 när det ringde på Yasmins telefon och hennes vän Servan undrade om vi ville ut. David hade även ringt och ville att vi skulle ut. Så vi bestämde oss för att åka hem och byta om. vi var inne i stan vid 00:40 igen och så gick vi till EGO bar för att möta Yasmin syrra och Servan. David var på laroy och ringde stup i kvarten och tjatade om att vi skulle komma dit, men så träffade jag Bryan och Kim och några andra gamla vänner. vi hade med andra ord väldigt trevlig där och var kvar tills det stängde. då gjorde vi sällskap med grabbarna och gick till Kungsgatan och mötte upp David. jag och yasmin va hemma nån gång efter 4 och lyssnade lite på musik och sen gick vi bara och la oss.

Idag vet jag inte riktigt vad som händer... just nu är jag ensam hemma och sitter och väntar på Philippa som ska komma hit en stund. Känner att jag har lite ont i halsen, måste ta det lugnt och vila lite idag för på Måndag fyller Yasmin år men vi ska fira henne imorgon! kommer bli jättemysigt. Först blir det grillning och sen utgång... måste försöka hitta något att ha på mig imorgon!

har haft lite strul med datan och därför har ni inte fått bilder från min födelsedag, men det kommer!
puss på er

bilder kommer!

ligger i sängen med Yasmin just nu och myser! vi har druckit Mojito och lyssnat på musik... skulle anta att det blir en film snart! jag har inte hunnit blogga så mycket. i torsdags fyllde jag 18! och på fredagen var det fest. vill tacka alla mina vänner som kom! jag väntar på att få massa bilder skickade till mig och sen ska jag lägga upp maaaaassor med bilder så ni får se!
pratar även med
Mergim i telefonen som skriker "hallå??" och undrar varför jag inte säger något... så jag ska prata lite mer med honom och sen ska jag krama på Yazzifizzle.
puss på er


jag i limon påväg ut :)