Hårfix

om ett tag ska jag åka och möta upp Bella, sen ska vi ta och åka och fixa håret. Nu ska jag bli ljusare igen! GUD så roligt med lite förändring.
Innan jag åker ska jag ta och ringa till Lucas som är snäll och hjälper mig med en sak, ringde egentligen Marcus och skulle be om hjälp men han hade glömt sin mobil hos Lucas, så han erbjöd mig sin hjälp istället :)
och så ska jag försöka hjälpa Kim.

skriver sen och lägger in en bild på hur håret blev :)
puss


Liz Lisa

Min mamma är ju i Tokyo...
så jag började utforska japans designer för att se ifall jag hittade något jag gillade som min mamma kunde ta med sig hem till mig. Man får ju passa på!
Till och börja med så hittade jag ett märke som hette samantha vega celebrity som tillverkar jättesöta väskor! men jag hade lite svårt att hitta dom på nätet.
MEN, idag upptäckte jag Liz Lisa. det är ett märke som jag tycker har riktigt fina saker och jag har hittat så mycket som jag vill ha nu så... hjälp! dom har otroligt mycket saker som kommer va super fina nu till sommaren!
här får ni se några saker:

 


lite svårt att förstå när hela deras hemsida är på japanska hehe, men nu fick ni se lite... jag fastnade för Liz Lisa!

You never seemed to miss me, So I guess that's why I stopped missing you.


jävligt lack

har lektion och håller på att jobbar. just nu har har jag en rast dock.
vi har hållt på med ett litet arbete under lektionen och ska göra en liten redovisning nu efter rasten. så blir jag faktiskt lite irriterad när vi är 2 stycken som har suttit och jobbat hårt och gjort ett bra jobb så frågar man den tredje medlemmen i gruppen om hon har gjort något och den personen säger att den inte gjort något annat än kollat på film. plus att hon gör fortfarande inget fast jag visade tydligt att jag blev irriterad för jag måste ju kompensera det hon inte gjort, för hon sitter här med sin dator, med en film, och chillar galet... plus att hon stör mig med ljudet för hon inte ens kan ha hörlurar på sig.

åh, va irriterad jag blir.
och nu måste jag gå ut ur klassrummet om jag ska kunna behålla mitt lugn och vara någorlunda trevlig.

dislike



Killar som är "hot n' cold"
japp.. jag är så extremt på killar som bara velar hela tiden! jag fattar inte att det ska vara så svårt att, när man uppenbarligen vet att en tjej är intresserad av en, att det då ska va så svårt att säga hur man själv känner istället ska man först ena sekunden va gullig och snäll och allt sånt där och sen när man visar för mycket känslor eller börjar bli allvar. då blir man rädd eller vadå? och då är man helt enkelt inte intresserad längre.
nej. bestäm er förfan, gäller er tjejer som håller på såhär också - PASS för up's and down's

trött som fan

oj oj oj vilken dålig uppdate det har varit. jag är inte den bästa bloggaren nu heller för jag tänker inte ens skriva något nu.
förmodligen borde jag skriva om hur jävla fantastisk chris brown konserten var och lägga upp bilder och jag borde berätta allt som vart så bra i helgen. men jag orkar inte.
så just nu säger jag bara FUCK BLOGGEN. jag orkar inte nu. jag vill bara vara ifred nu och ta det lugnt...
men om du vill ringa eller skicka ett sms så är det väl trevligt.
ha en bra måndagkväll.

chrissy brownie

Just nu ligger jag i min säng och pratar i telefon.
ska kolla på programmet om amerikanska fängelset nu, så sjukt intressant!
sen måste jag försöka sova snart :)

morgondagens planer:

- Skolan
- Åka hem till kusin efter skolan
- Get fresh
- Chris Brown konsert!

skriver mer imorgon :)
puss och kram


Karins Nagelhörna



Som jag lovade så tänkte jag visa lite naglar som dom gjort på Nagelhörnan, inklusive mina som jag gjorde idag.
Dom är jätteduktiga och använder sig utav en underbar gelé från light elegance.



mina naglar som jag gjorde idag.
och här kommer några andra bilder på naglar som dom har gjort!





Nu blev det väldigt mycket naglar, men det är väl kul med lite inspiration? :)
sen är det svårt att välja ut några favoriter när man verkligen tycker om alla. men nu har ni fått se lite hur dom gör, på nagelhörnan i alla fall.
om någon skulle vara intresserad av att fixa naglarna hos någon på Karins Nagelhörna så har ni deras hemsida här!

http://www.karinsnagelhorna.se/

nails

hej allihopa, dagen har gått bra. jag har varit på strålande humör!
jag va klockan ett hos magda för att fixa naglarna, och jag lät henne busa lite så det blev lila glitter och svarta dekorationer. tänkte att jag skulle lägga upp bild på dom sen och visa lite annat som dom har gjort. dom är superduktiga på nagelhörnan!

skriver lite mera senare, puss!

21/1-09

Idag vaknade jag vid 11.
Jag kom alltså inte upp imorse, lite jobbigt faktiskt. Ska väl ta och ringa min läkare och kolla upp några saker.
Idag ska jag i alla fall bara ta ett långt varmt bad, dricka mycket varmt och ta hand om mig själv lite så jag åtminstonde får lite energi och känner mig lite fräsch, då blir det mycket lättare att ta sig upp ur sängen på morgonen, eller hur?

jag kollar just nu på Oprah, det handlar om fantastiska hundar.
just nu visar dom lilla chihuahuan boo boo som bara väger 480 gram! och så visar dom greyhound hunden som förlorade båda sina högerben i en olycka och bara har två vänsterben! ser lite läskigt ut... men den går precis som vanligt.
sen var det  en liten jack russel terrier tror jag, som hette maggie... som kunde räkna! frågade man vad 4+5 var så räknade hon till 9 med tassen.
lite roligt...

kolla den här valpen, så söt!
 


ciao

A walk to remember





A walk to remember är en film med Mandy Moore och Shane West.
Det är en underbar film som får tårarna att rinna på lika mycket varje gång, fast jag vet hur den slutar och precis allt som händer. Riktigt bra film som jag rekommenderar om man gillar t.ex. The Notebook. En riktig kärleks historia.

baby, you can have whatever you like

hello lovers!
kom hem för ca 1 timme och 30 minuter sen.
imorse vaknade jag och Yasmin, eller ja... Yasmin vaknade och jag sov i 2 timmar. Stackaren ville inte väcka mig när jag sov. Även om det inte spelat någon roll ifall hon väckt mig för jag var minst lika trött när jag hoppade upp ur sängen för att "whatever you like" spelades när det ringde på min mobil. vet inte vad som hände men första tonen FLÖG jag upp ur kudden haha, till och med Yasmin kommenterade det när hon pratade med Pekis (tror jag) i telefonen.
och det var en någon som ifrågasatte varför jag hade whatever you like som ringsingnal för att den tydligen va så jääävla gammal, jo... det ska jag förklara. cause i simply love the song. Tycker den är lika skön varje gång jag hör den. så det så.
i alla fall, jag och Yasmin drog oss i min säng jävligt länge, vi gick nog bara upp när jag gjorde smoothies. Och så kollade vi på MTV Cribs. haha... världens maraton.
vid 4 hoppade jag in i duschen och klädde på mig osv. sen drog jag och Yasmin iväg.
Jag åkte och köpte medicin till en sjukis som låg hemma och hade ont i halsen. Och efter det åkte jag hemmåt, mötte en kompis på vägen.
När jag kom hem var jag ensam så jag passade på att  fräscha upp i mitt rum.
Satte på hög musik och njöt av ensamheten ett tag.

nu tänkte jag ta och be någon vän att gå ut med mig och promenera lite.
hoppas ni alla haft en trevlig dag och att kvällen blir bättre!
pussar!


this is what i looked like when i left home today, tryin' to be cute. haha

kylan



säger jag angående kyla. jag är extremt trött på att det är kallt nu! och jag är ännu tröttare på min stora, klumpiga jacka. Nej fy, nu längtar jag efter att köpa en snygg vårjacka och packa ner den andra i en låda. Nu får sommaren komma och den fåt ta med sig en snygg klädkollektion, fräscha skor och solglasögon, underbart väder och min födelsedag.
Jag fyller nämligen 18 i Juli, kan det vara en anledning till min längtan?

Marc Jacobs





Den här snygga klockan från Marc Jacobs är så sjukt snygg. Den finns på NK details i Svart, Vitt & Brunt.
Svart och Brunt är mina solklara favoriter. Har lite svårt att bestämma mig för vad jag ska satsa på... hm vad tycker ni?

Morgonen

Gud va kul med ny design! Eftersom vi går mot ljusare tider så får även bloggen göra det.

Imorse åkte mamma vid 10. Jag gick upp ganska tidigt så jag skulle kunna vara lite med henne innan hon åkte till Tokyo. Jag har däremot inte varit i skolan idag, men på måndag kommer jag va tillbaka med nya krafter!
Som ni förhoppningsvis ser så har jag fixat lite med bloggen och designen och det känns roligt :) men jag är inte helt klar än, jag ska som sagt försöka avancera mig och göra lite roliga saker här, måste bara lära mig haha.

Nu tänkte jag ta och kolla på sista halvtimmen av Breakfast at tiffanys som jag inte såg igår för att jag somnade och sen ska jag ta en dusch. Ikväll ska jag nog bara vara hemma. Yasmin skulle komma över tror jag :)

vi hörs senare, puss och kram!

15/1-09



Jag bär ditt hjärta med mig. Jag bär det i mitt hjärta. Jag är aldrig utan det. Vart jag än går, går du min kära. Jag fruktar inte ödet... för du är mitt öde, min älskling. Jag behöver inte se världen, för vackra du... du är min värld, min sanning. Här är den djupaste hemlighet ingen vet. Här är roten till roten... och himlen över himlen i ett träd som kallas livet... som växer högre än själen kan hoppas... eller minnet kan dölja. Jag bär ditt hjärta. Jag bär det i mitt hjärta.

baluuuuuuuba


Inspelningen gick superbra och jag är väldigt nöjd med min insats, hoppas att resultatet blir toppen! 
Jag åkte till Balubas kontor vid 19:15 och var framme vid 19:30. Vi var klara vid 22:00.
Det var ett jättegulligt team som var på plats!
Jag och mamma stog lite dumt till med parkeringen så vi satte på våra varningsblinkers. När vi kom ut i bilen och skulle låsa upp med centrallåset så gick det inte, enda dörren som gick att få upp var min passagerar dörr så när jag satte mig i bilen så märkte jag att det var batteriet som hade laddat ur!
vi stoppade en kille men varken han eller vi hade några kablar. så körde det förbi massa bilar och på andra sidan gatan kommer det en bil och mamma säger "guuuud va han är lik din pappa Felicia" ena killen i bilen lutar sig ut lite ur fönstret och kollar på oss och då säger jag "det ÄR min pappa!" hihi
så min pappa och hans kompis hade varit och fixat nån kaffemaskin? haha så dom kom och räddade oss. tur det.

nu sitter jag i sängen och tänkte kolla en film, jag har fått en skön massage och känner mig avslappnad men jag kommer inte kunna somna riktigt än...
hoppas ni har haft en toppendag, lill lördag som vissa kallar det.
sov gott så hörs vi, ciao

Action Aid


Ikväll ska jag göra en sak som är väldigt nytt för mig. jag ska nämligen åka och spela in en reklam kampanj för Action Aid som stöder unga och fattiga flickor i utlandet som är HIV-smittade och blir sexuellt utnyttjade av äldre män.
det känns bra att bli tillfrågad om en sån här sak. det är så viktigt att man försöker hjälpa till och göra en ändring. vi kanske inte kan göra mycket, men om vi har chansen att ändra något så är det självklart att vi ska göra det.

på 
Action Aids hemsida kan ni gå in och läsa om deras arbete och hur dom jobbar.
ni kan även gå in på hesidan och läsa om just HIV och aids smittade flickor och kvinnor, deras egna berättelser, som man även kan beställa att få till sin mail utan någon exrta kostnad.


Klicka på texten för att läsa om Feza Mbutire som bor i Kongo och blev överfallen och våldtagen för några år sedan. när hennes man fick reda på att hon var smittad, så lämnade han henne med 4 barn, ensam.
"När jag tänker på min sjukdom tänker jag också på rädsla. Jag är så orolig över mina barn som inte kommer att ha någon som tar hand om dem när jag är borta."


• Idag lever närmare 40 miljoner människor med hiv/aids.
• Unga kvinnor står för 76 procent av de nya fallen i de afrikanska länderna söder om Sahara.
• På den indiska landsbygden har 54 procent av kvinnorna aldrig hört talas om aids - i hela landet är motsvarande siffra 43 procent.


hjälpsamma mamma

just nu sitter jag i skolan, det var återigen en ganska jobbig morgon. jag va jättetrött och hade knappt sovit så mamma fick komma in och väcka mig. hon gjorde frukost till mig, hjälpte mig med mitt hår som va HELT lockigt när jag vaknade och så hjälpte hon mig med min make-up för jag hade absolut ingen som helst inspiration till att sminka mig idag. 
idag fick det bli en väldigt simple klädsel. 
Jeans, t-shirt, och en bolero. På fötterna sitter mina uggs. jag är konstant kall om fötterna just nu. vem är inte det kanske man tänker då med tanke på hur kallt det har varit, men jag är vekligen kall som ett lik om fötterna, ursäkta min onödiga liknelse hehe... 

idag efter skolan ska jag åka hem och be mamma laga en god pasta till middag sen har hon och jag bokat en filmkväll ikväll :) ska bli riktigt mysigt. 
vi hörs sen, ciao

give me chanel

jag har suttit och läst Elin Klings blogg ända sen jag kom hem.
kul blogg med mycket bilder och mycket inspiration!
jag måste säga att jag är väldigt avundsjuk på Elin, för i sin väsksamling har ho nen väska som fattas i min...
en klassisk Chanel väska som jag en dag ska hänga brevid mina andra favoriter.


på bilden ser ni Elins underbara Chanel väska, exakt en sådan som jag vill ha!

jag hittade några klassiker i min egen garderob....


det här är kanske inte den mest klassiska gucci väskan, men jag tycker att den är riktigt mysig att bara slänga över axeln ibland, och jag ääälskar färgkombinationerna på väskan! och bamboo ringarna som man dock inte ser så tydligt på bilden.


burberry, klassiskt... jag älskar den här väskan, den är fin och passar till det mesta.



kankske inte min favorit då jag gillar den lite modernare speedy bagen, men det är absolut en klassisk och snygg modell som också går att kombinera med många outfits.


aaah, chanel... helt klart en utav mina favoriter som nu tyvärr är ganska sliten, även kallat väl använd.
fick tyvärr ingen toppen bild på den, men men det duger :)


och till sist... min dior gaucho väska! i just looove it. haha jag var så lycklig när jag gick ut ur dior butiken med min väska och matchande plånbok i påsen. samma känsla blir det garanterat när jag köpt min chanel! :)

nu har ni fått se lite väskor jag rotade fram här hemma :) kanske visar fler en annan gång
ciao

11/1-09

I could be whatever you want, You just tell me what you want... and I'm gonna be that for you

We waited long enough



It's gonna be Love
It's gonna be great
It's gonna be more then I can take
It's gonna be free
It's gonna be real
It's gonna change everything I feel
It's gonna be sad
It's gonna be true
It's gonna be me baby
It's gonna be you baby
It's gonna be...Its gonna be Love

the notebook, with every great love comes a great story



jag ligger i sängen och kan inte sova, nu igen... så sjukt jobbigt.
jag kollade på the notebook. vi pratade om filmen igår och idag kände jag att jag veeeeeerkligen ville se den. det är en så underbar film som jag tror att jag kommer kunna se hur många gånger som helst utan att tröttna på den.
jag gråter lika mycker varje gång jag ser den och hoppas på att det kommer bli allie och noah i slutet fast jag redan vet att det blir så.
ni som inte har sett den har verkligen missat något!

"My Dearest Allie. I couldn't sleep last night because I know that it's over between us. I'm not bitter any more, because I know that what we had was real. And if in some distant place in the future we see each other in our new lives, I'll smile at you with joy and remember how we spent the summer beneath the trees, learning from each other and growing in love. The best love is the kind that awakens the soul and makes us reach for more, that plants a fire in our hearts and brings peace to our minds, and that's what you've given me. That's what I hope to give to you forever. I love you. I'll be seeing you. Noah" - Noah

"They didn't agree on much, infacet they rarely agreed on everything. The fought all the time, and they challenged each other everday, but despite their differences. They had one important thing in common they were crazy about each other" - Duke

"Why didn't you write me? Why? It wasn't over for me, I waited for you for seven years. But now it's too late"  - Allie

"So, it's not gonna be easy. It's gonna be really hard. We're gonna have to work at this every day, but I want to do that because I want you. I want all of you, forever, you and me, every day. Will you do something for me, please? Just picture your life for me? Thirty years from now, forty years from now? What's it look like? If it's with him- go. Go! I lost you once, I think I can do it again, if I thought that's what you really wanted. But don't you take the easy way out" - Noah

sexiga korsetter

igår va jag i skolan, det va en helt okej skoldag. Efter skolan åkte jag in till stan och käkade lite med min kompis André :)
när jag kom hem åkte jag snabbt med mamma för att köpa lite småsaker, linnen och sånt.
jag sprang in snabbt på twilfit och hittade en korsett! en mycket kvinnlig korsett med vackra detaljer. jag var baa tvungen att ha den.

sen kom elinah hem till mig, vi åt middag och kollade på Let's Dance. sen lite senare fick jag och elinah besök. vi tog det bara lugnt... låg och kollade på youtube och snackade.
vi gick med dom till stationen vid halv 1 ungifär så sa vi hejdå. sen gick vi sakta hemmåt och gjorde varma mackan och la oss i sängen och kollade på made of honour.
vi låg och pratade om massa saker och saker som vi bara kan anförtro åt varandra hahahahah jag trodde att jag skulle dö (bara elinah som fattar det roliga).
älskar min storasyster! och det va jättemysigt att hon va här.

imorse vaknade vi och åt lite frulle, sen åkte vi till centrum bara, jag skulle köpt byxor men jag kom hem för ett tag sen med en korsett och en jättesöt topp i påsen istället haha!

nu väntar jag på att familjen ska komma, och så ska vi få enmiddagsgäst :) mysigt!
puss på er


korsetten från twilfit som jag köpte!

desperate teenager housewife

nu har jag och mammat skrivit upp en lååång lista på saker jag ska ha nu när jag ska baka.
idag ska jag göra en äppel och mandel krans som är en supergod kaka och så ska jag göra tortano bröd som är ett bröd som är fyllt med mozzarella, oliver och basilika.
sen imorgon är det fredag och då ska jag göra en New york blueberry cheesecake och göra lite småkakor till mina syskon, sen kommer jag fömodligen göra cupcakes som alla tyckte om så mycket sist jag gjorde dom.
jag tycker om att baka, det är mysigt :)


här är mina cupcakes jag gjorde förra veckan, riktigt goda! :) haha

det dyrbaraste du kan ge någon är din tid.


myser med Chanel